2777
2789

سلام، دوستان با خانمی بخوام آشنا بشم چطور درخواستم رو بدم و بشناسمش و اینکه بعد از آشنایی راجع به چه چیزهایی باهاش صحبت کنم؟ و چه کارهایی باید براش انجام بدم؟ 

من مرد تنهای شبم...
یه چند تا شیبابا بخر براش

😂😂😂🤦‍♀️

مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عاشق شیبابام

بله بله

مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭
سلام به عنوان یه اقا جواب بدبن اگه یه پسر تو جلسه اشنایی بپرسه قبلا در حد دوستی با کسی در ارتباط بو ...

اگه قراره تو گذشته هرکس کنجکاو بشی زیرورو کنی یه کرمی چیزی در میاد پس تو گذشته سرک نکشیم به فکر حال باشیم وآینده

سلام به عنوان یه اقا جواب بدبن اگه یه پسر تو جلسه اشنایی بپرسه قبلا در حد دوستی با کسی در ارتباط بو ...

اگه باشم‌میگم و دلیل جداییم میگم..مثلا اخلاقش بد بود یا کار نداشت میگم که بدونه اگه قرار اونم عین همون باشه تکلیف مشخص بشه و هیچی شروع نکنیم🌺

🌷خدایا شکرت🌷

به صورت کلی میشه پرسید، اگه نخواست جواب بده، نه اصرار باید کرد و نه دیگه سوال رو تکرار کنم. 

من مرد تنهای شبم...
2810