2777
2789
عنوان

برنامه روزانه نوزاد 4 ماهه

46 بازدید | 7 پست
من بسرم متولد 6تیر هست الان شش روز مونده تا چهار ماهش تموم بشه دلم میخواد از برنامه هاى بجه هاى این سنى بدونم
خدایا به خاطر هر چى که بهم دادى و هر چى که ازم گرفتى ممنونم ،خدایا شکرتتتتتتتتتتتت
پسر من دو ساعت یه بار شیر خودمو میخوره ،تو روز هر یه ساعت و نیم که بیداره یه نیم ساعت چرت میزنه ،شبا هم معمولا 8 ساعت میخوابه که اونم دو ساعت یه بار واسه شیر بیدار میشه خودش
خدایا به خاطر هر چى که بهم دادى و هر چى که ازم گرفتى ممنونم ،خدایا شکرتتتتتتتتتتتت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ٤ ماهه که برنامه خاصی نداره، میخوره میخوابه، جیش و پی پی میکنه، هر وقتم مادرش صلاح بدونه حمومش میکنه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
2805
پسر من تازه رفته تو ٤ ماه، همینکارایی که گفتم هست، وقتی بیداره باهاش کلی حرف میزنم، قربون صدقه اش میرم، اونم برام میخنده و دست و پاشو تکون میده
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دختر منم منولد10تیر شبا ساعت1میخوابه تا6یا7صبح شیر میخوره میخوابه تا8بازم شیرمیخوره میخوابه تا11دیگه بیداره تا1ظهر بعد دیگه چرتای 1ساعته داره و ی ساعت بیداره گاهی هم روزابیشتربیداره