2777
2789
اصلا با سن ازدواجه که ادم پیر میشه . بدن فرسوده شدنش با ازدواجه . دور و بر من هرکی کلا ازدواج نکرده ...

آفرین دمت گرم ، الان قیافه ها هم بچگونه تر شده، اونوقتا همه فقط ب فکر کلفتی و شوهر و بچه بودن تو راهنمایی ازپواج میکردن و چهره ها هم یک کم رمخت بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سن سی تا چهل و هشت نه سال که عمری نکرده هنوز کمتر سن کرده و کمتر زندگی کرده و بیشترش مونده ، یه کوه امید به زندگی و یه دریا آینده پیش رو داره هنوز، هنوز اولشه، مگه چقدر زندگی کرده تا بخواد از ازدواج و بچه دار شدن دست بکشه، بنظرتون زود نیست؟ یعنی اگه سی تاچهل و نه سال سن پیری و عصاگیری باشه که دیگه بالای پنجاه سال باید روبه قبله بخوابن

پس منطقی و عاقلانه حرف بزنید آدم مغزش هنگ نکنه

فقط،توی نی نی سایت ۴۰ سالگی پیریه،البته به ۳۰ ساله هام میگن پیر.واقعا ۴۰ و ۳۰ خیلی هنوز جوونه،مخصوصا ...

دقیقا یه بار من یه کاری میخواستم انجام بدم تاپیک گذاشتم سی سالمه و فلان یکی برام نوشت سن مادر منو داری میخای این کارو انجام بدی  حالا خودشم ۲۵ سالش بود 

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین