2777
2789
بچه ها منم ۳۶ سالمه ولی اصلا باورم نمیشه قبلا همش فکر می کردن اووووووو کسی ۳۶ سالش باشه خیلی دیگه خا ...

من قبلنا فکر میکردم بالای چهل سال دیگه وقت مردنه الان خودم چهلو‌ رد کردم‌ بخدا باورم نمیشه قیافه مو تغییرات مو میبینم داغون میشم کاش پیری نبود بعیده بتونم پیری رو تحمل کنم به خودم گفتم تا چند سال دیگه اگه عمرم تموم نشد خودم تمومش کنم تحمل روند تدریجی پیری و مرگ تدریجی رو ندارم

من قبلنا فکر میکردم بالای چهل سال دیگه وقت مردنه الان خودم چهلو‌ رد کردم‌ بخدا باورم نمیشه قیافه مو ...

وای توروخدا این حرفا رونزن🙁

منم دقیقا مثل شما فکر میکنم ولی خوب که عمیق فکر میکنم هدف از زندگی حفظ جوانی نیست 

قرار بوده بیایم این دنیا ورشد کنیم

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم منم امروز بوتاکس مصپورت زدم برای اولین بار شما برای بالا بردن دم ابرو هم انجام دادین یافقط پی ...

نه من برای پیشونی انجام میدم خود ابروهام بالا هست خوشم نمیاد بالاتر بره همین جوری بیشتر دوست دارم 

من قبلنا فکر میکردم بالای چهل سال دیگه وقت مردنه الان خودم چهلو‌ رد کردم‌ بخدا باورم نمیشه قیافه مو ...

تروخدا این حرف رو نزن هر سنی زیبایی های خودش رو داره 

من همین الان دو شیفت کار می کنم کار خونه بچه داری و واقعا خداروشکر خودم رو توانمند می بینم خیلی فرقی با ده سال پیش ندارم از نظر نیروی بدنی 

چرا به این زودی به این چیزا فکر می کنی هر کسی تا زمانی که بتونه کارهای خودش رو انجام بده و به کسی نیازمند نباشه و جوون و عین همه آدم ها باید زندگی بکنه بعد شما تو چهل سالگی داری به مردن فکر می کنی من تازه دارم به این فکر می کنم یه ماشین جدید بخرم یه کم کیف کنم 

منم ۳۵ سالمه تا قبل اینکه بیام نی نی سایت فکر میکردم یه دختر بچه م الان افسردگی گرفتم 😂ولی راستش من عمل میکنم به صورتم میرسم خب زندگیمم به روال افتاده سختی ها رو کشیدم الان استیبل شده و اصلا راضی نیستم برگردم به عقب خدا رو شکر از پیریم راضیم😃

اسی من دیررسیدم عاشق اینجورتاپیکام چون خودمم ۴۰ 

احساس میکنم چقدززودگذشت این ۲۰ سال واقعا احساس میکنم همین دیروز بود۲۰ سالم بودوتودانشگاه بادوستام مینشتیم کلی حرف میزدیم وخندیدیم حیف همه اون روزا گذشت

چقد خوب آفرین من ۳۴ سالمه یع وقتهایی فک میکنم سنم خیلی رفته بالا و واسه هر کاری دیره

ن بابا تازه آدم جامیفته شور جوونی میاد تو سرش 

هیچ چیز دیر نشده من تازه دلم میخو است تازه الان به ازدواج فکر میکردم. یا نهایت تو 30 سالگی ب بعد ازدواج میکردم. 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.