یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سن یه عدده.ولی بسته به شرایط مالی و منطقه ی زندگی و ژنتیک و نوع تغذیه واخلاق توی یه سن واحد دونفر میتونن خیلی باهم فرق داشته باشن.بعضا خانمایی هستن توی روستاها که ۴۰سالشونه ولی ۶۰ساله میزنن وبالعکس خانماییو دیدم که توهمین ۴۰سالگی ۲۰ساله نشون میدن
عنوان تاپیک انرژی منفی داره آدم ۴۰ساله که پیر نیست🙂
اسی خودشو گفته
ولی به قول شما انرژی منفی به ادم میده
منم ۳۸سالمه ولی اصلا هیچ وقت در مورد سن پیری هست یا نه فکر نکردم همچین ذهنیتی ندارم یه جوری شدم عنوانو دیدم!
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
سن یه عدده.ولی بسته به شرایط مالی و منطقه ی زندگی و ژنتیک و نوع تغذیه واخلاق توی یه سن واحد دونفر می ...
دقیقا . من خودم 40 سالمه . مامانم ماشالله 60 سالشه ولی اصلا نشون نمیده . همیشه موهاشو رنگ میکنه . باشگاه بدنسازی میره کلی دوست داره و تفریح و ... میره و البته مومن و باخداست
پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...
فقط،توی نی نی سایت ۴۰ سالگی پیریه،البته به ۳۰ ساله هام میگن پیر.واقعا ۴۰ و ۳۰ خیلی هنوز جوونه،مخصوصا الان که همه به خودشون میرسن و جونتر میمونن.فکر کنم اینجا خیلی از کاربرا هنوز مدرسه میرن واسه همین به ۳۰ و ۴۰ میگن پیر