2777
2789

منم چند روزه همه اش میخواستم این تایپک رو بزنم ولی حوصله نداشتم دهه ۶۰ الان کوچیکمون ۳۲ سالشه دیگه سنمون داره زیاد میشه ولی خودمون هنوز حس میکنیم همون نوجوان سالهای قبلیم 

فقط وقتی یادم میاد زمانی خودم یه خانم۳۷ ساله رو میدیدم پیشم یه خانم جا افتاده میومد میفهمم ای وای الان منم پیش چشم بقیه چطور میام 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ۳۷ سالمه ولی اصلا احساس پیری ندارم تازه سومی رو باردارم 😅 البته چند تا سفید تازه پارسال دراوردم ...

من پدرم ۷۵ سالشه اصلا موی سفید نداره برادر بزرگم هم پنجاه سالشه اون هم موهاش مشکی خودم هم هنوز موهام سفید نشده فکر می کنم به پدرم رفتم از اینایی هستم که موهام سفید نمیشه 

منم ۳۷ سالمه ولی اصلا احساس پیری ندارم تازه سومی رو باردارم 😅 البته چند تا سفید تازه پارسال دراوردم ...

منم ۳۷ سالمه یه دختر ۷ساله دارم از آوردن دومی میترسم فکر میکنم ازم گذشته شوهرم ۴۳سالشه میگه ولش کن یکی بسه

منم چند روزه همه اش میخواستم این تایپک رو بزنم ولی حوصله نداشتم دهه ۶۰ الان کوچیکمون ۳۲ سالشه دیگه س ...

اخه اونا توی اون سن چندتا داماد و عروس کوله باری از مشکلات داشتن ازبس زود ازدواج کرده بودن

عزیز دردانه ی خدا🌹
منم ۳۷ دخترم ۱۳ همسرم ۴۳ دخترم هرروز میگه ابجی میخوام😐😁 بیار یدونه دیر نشده

وقتی به بارداری زایمان شیردهی از پوشک و از شیر گرفتن به مریضی هاشون شب بیداری ها فکر میکنم تنم میلرزه

منم ۳۷ سالمه یه دختر ۷ساله دارم از آوردن دومی میترسم فکر میکنم ازم گذشته شوهرم ۴۳سالشه میگه ولش کن ی ...

نه چرا سنی نداری که اینقدر خودت رو دست کم نگیر اگه بقیه شرایط رو داری حتما اقدام کن وگرنه بعدا پشیمون میشی 

اخه اونا توی اون سن چندتا داماد و عروس کوله باری از مشکلات داشتن ازبس زود ازدواج کرده بودن

بله اینم هست ، مادرم همسن من بود داماد داشت

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

عزیزم عکستو یبار دیگه بزار💜

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘