2777
2789
عنوان

خوردن مورچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 111 پست
خارش چندش تهوع ریش ریش شدن دل. شمام همینجورین بادیدن این

ن فقط دوس دارم بتراشمشون. یادمه ی مرغ داشتیم ساق پاش اینجوری شده بود بعد دکتره گف باید تراشیده شن اما ما اینکارو نکردیم میمردش بنظر

میخوام سربه تنشون نباشه نابود بشن ایشالا خونه خراب کن و آبروبرن مهمون میاد باید حواسم به همچی باشه ی ...

ب تجربه دوستان من پودر بچه میزنم ببینم چی میشه. خاهرم ی دعا داش ب اب میخوندی چهار طرف خونه میریختی الان‌گمش کرده اونو انجام دادم تا دوسال نبودن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟  شما امتحان کردی؟  خونه ی منم نوسازه، ولی خیلی مورچه داره.

اره برا من جواب بود

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
من کامن دارم، شنیدم برای مورچه هم خوبه.  ولی می‌ترسم بزنم، بچه دو ساله دارم ، میترسم ضرر داشته ...

گل من منم بچم سه ساله نشده هنوز بده بچرو به شوهرت تو ۱۰ دقیقه تمام خونه رو بزن برو نیم ساعت یه دور بزن بیا بوشم میره راحتم میشی 

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
مرسی ، جدی! من فکر میکردم یه سه چهار روزی نباید بچم تو خونه باشه. 

نه عزیزم اولش مثل گچه بعد کاملا نامرئی میشه و بوشم بعد نیم ساعت از بین میره یه پنجره باز بمونه عالیه 

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢