2777
2789
عنوان

خوردن مورچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازین پودرای ک ب پا بچه میزن  بو‌خوب داره,؟

من پودر بچه فیروز زدم

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
اتفاقا پودر بچه برا دخترم خریدم گفتن ضرر داره منم استفاده نکردم همش میگفتم اینو چکارش کنم   خو ...

منم مثل تو😂

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
عزیزم سم مورچه بگیر پودری هستش جلدش قرمزه خونه من ویلاییه زیاد داشت منم که خیلی حساس هی غر میزدم که ...

منم از همون قوطی قرمزا میگیرم.اما هر جا میزنم فوقش یه روز مورچه فراری بشه .دوباره میاد

میخام چیزی باشه که حداقل تا یک هفته اثرش بمونه.اینو خودت امتحان کردی؟

اثرش دو ماه رو گچ دیواز کابینت زیر در همه جا بزن خیلیم میمونه برات من خودم نسلشو منقرض کردم تازه مورچه جاریمم داشت میخورد ریشه کن کردمورچه هارو اسپری کامن مشکی با خیال راحت بخر

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
متاسفانه من دیدم ازاین جور بچه ها اسی این بچه نیاز ب کمک و مشاوره فوری داره حتما ببرش ب یک مشاور&nbs ...

درسته خیلیا گفتن روانپزشک بردم دارو هم دادن اما انگار اثر ندار

باز مورچه خوبه پسرم هفت هشت ماهش بود خواب بودم اونم کنارم خوابیده بود دیدم بیدار شده ملچ و ملوچ میکنه نگاش کردم دیدم یه چیز قرمز از دهنش آویزونه فوری کشیدمش دیدم نصف سوسک از این قرمزاس 😭نصفشا خورده بود 😣تازه همش میگفت هم هم به به 😰من موندم این سوسکا انقد سریع و تند میرن چطور تونسته بگیره🤣 بعد اصلا ما سوسک نداریم شاید سالی یکی دو تا پیدا بشه 😐تا چند روز چندشم میشد بوسش کنم قربونش برم 😂😂

من اصلا تحمل بچه اینجوری ندارم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
2810