2777
2789
عنوان

خوردن مورچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 111 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یهو همون پودر و میخوره خب

نه بابا نمیخوره

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

من یادمه هر چیزی که مامانم نمیخواست بخورم یه داستان تعریف میکرد منم باور میکردم 

مثلا هسته هندوانه میخوردم مامانم گفت یه بچه هسته هندونه خورده تو دلش درخت هندونه در اومده

یا پودر ژله خالی میخواستم بخورم میگفت بخوری تو گلوت میبنده خفه میشی 

تو هم براش یه داستان بساز اگه متوجه میشه 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
ازین سوسک قهوه ایا؟ خوبه پروتئین زده بر بدن واای حالم بد شد😂

آره 😂😂😂😂

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

خونه ما پر از مورچس کسی راه حلی نداره ؟سم میزنم دو ساعت بعد کافیه یه دونه برنج تو سینک باشه صف میکشن ...

عزیزم سم مورچه بگیر پودری هستش جلدش قرمزه خونه من ویلاییه زیاد داشت منم که خیلی حساس هی غر میزدم که بریم خونه آپارتمانی بخریم من از مورچه چندشم میشه شوهرمم میگفت نگران نباش از بین می‌بریم رفت دو بسته خرید دور تا دور خونه ریخت الان دو سه ساله از شرشون خلاص شدم

واقعا نمیاد‌؟امتحان‌کردی؟

بخدا من  سم  و نفت و دارچین رو امتحان کردم افاقه نکرد فقط  پودر بچه جواب بود 

ماه هاست مورچه ندارم

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
خونه ما پر از مورچس کسی راه حلی نداره ؟سم میزنم دو ساعت بعد کافیه یه دونه برنج تو سینک باشه صف میکشن ...

کامن بگیر همه جا اسپری کن بعد منو دعا  میکنی حدود۶۰ تومنه

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
پودر مورچه اتک همه جای خونه بریز زیر کابینتا حتما بریز ردخور نداره.

تا چند وقت مورچه‌نمیاد؟سم خودم به اسمش دقت‌نکردم الانم‌ حال ندارم‌ برم‌ ببینم‌اسمش چیه،اما‌زود ا ثرشو از دست میده

بخدا من  سم  و نفت و دارچین رو امتحان کردم افاقه نکرد فقط  پودر بچه جواب بود  م ...

اتفاقا پودر بچه برا دخترم خریدم گفتن ضرر داره منم استفاده نکردم همش میگفتم اینو چکارش کنم  خوبه فردا بریزم زیر فرشا

2810