2777
2789
عنوان

خوردن مورچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 111 پست

ینی چی متاسفانه خونه مورچه زیاده 😐😐😐واقعا نمیتونی پودری چیزی بریزی به نظرم اینکه خونه پر حشره‌س و هیچ کاری نمیکنی عجیب تره

لایک درد ندارد سال تا سال یه حرف درست میزنی بزار لایکت کنیم دا  «هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظرطون چیه چرا بدنو به خارش میندازه این عکس. 

وایییییییییییییییی تا ابد وایییییییییییییییی 😵😑

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
باز مورچه خوبه پسرم هفت هشت ماهش بود خواب بودم اونم کنارم خوابیده بود دیدم بیدار شده ملچ و ملوچ میکن ...

ولی من سوسک قرمز ندیدم🤔

لایک درد ندارد سال تا سال یه حرف درست میزنی بزار لایکت کنیم دا  «هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
تا چند وقت مورچه‌نمیاد؟سم خودم به اسمش دقت‌نکردم الانم‌ حال ندارم‌ برم‌ ببینم‌اسمش چیه،اما‌زود ا ثرش ...

اثرش خیلی زیاده .البته من بعضی وقتا مورچه رو که میدیدم مسیرشونو دنبال میکردم سوراخشونو پیدا میکردم گچ میزدم بعد همه جارو پودر میزدم.مواقعی هم که سوراخو پیدا نمیکردم همه جا میزدم .خیلی خوبه امتحان کن

خونه ما پر از مورچس کسی راه حلی نداره ؟سم میزنم دو ساعت بعد کافیه یه دونه برنج تو سینک باشه صف میکشن ...

من چیبگم که از خونه قبلی با اساسکشی با ما اومدن خونه جدید و هرخونه ای میریم باهامون میان جرات نداریم چیزی بیرون بزاریم حتی نون مثه غارتگرای قوم مغول هستن

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل ،☘️
ینی چی متاسفانه خونه مورچه زیاده 😐😐😐واقعا نمیتونی پودری چیزی بریزی به نظرم اینکه خونه پر حشره‌س و ...

اخه چی بزنم با بچه خلو‌چل فقط ازین شاپرکا ک تو برنجاس داریم با مورچه . خرخاکی هم بود نیس دیگ خداروشکر

چرا از این سوسک قرمز بزرگا که بعضی هاشونم پرواز میکنن ووی حالم بد شد اصلا 😣

اونا قهوه‌این🤮🤮

2810