2777
2789
عنوان

خوردن مورچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 111 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مورچه ترشه برا همین احتمالا خوشش اومده  کنجکاوی بچه چونه هست خب باید توجیهش کنی ممکنه این کار ...

ولی من خوردم تلخ بود

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

واییییی خدا حالم بد شد ///////: 

بابا مریض میشههه 

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

اینایی ک از خاطره خوردنتون میگید، خدایی نمیترسیدید؟

ووووی😨

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

خونه ما پر از مورچس کسی راه حلی نداره ؟سم میزنم دو ساعت بعد کافیه یه دونه برنج تو سینک باشه صف میکشن میان.امشب یادم رفت قندون رو از رو کانتر بردارم تو ده دقیقه پر از مورچه شده بود.دارم روانی میشم

عه واقعا؟

من تو نت خوندم ولی انجام دادم درست بود 

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
خونه ما پر از مورچس کسی راه حلی نداره ؟سم میزنم دو ساعت بعد کافیه یه دونه برنج تو سینک باشه صف میکشن ...

اسپری کامن بزن نابود میشن

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
ولی من خوردم تلخ بود

من گاز زدم 

گنده بود 

🤢

ترش و شور بود 

شاید مدل مورچه ها فرق داره طعم هاشون🤣🤣

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خندم گرفت😂ولی لعنت به این مورچه ها...خونه ما هم پره،تا تو قابلمه هام هستن،فک کن غذا میپزم میبینم روی خورشت دو سه تا جنازه مورچه هست🤦🏻‍♀️😐

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
خونه ما پر از مورچس کسی راه حلی نداره ؟سم میزنم دو ساعت بعد کافیه یه دونه برنج تو سینک باشه صف میکشن ...

فقط کامن خوبه

سلام دوستان عروسک روسی دست ساز دارم اگر خوشتون اومدباقیمت پایین سفارش بدید ارسال به همه شهرها با پست 
مورچه تلخه من بچه بودم خوردم😭😂 تو خونت پودر بچه بریز ، زیر کابینتا و جاهایی ک مورچه هس دیگه نمیا ...

یهو همون پودر و میخوره خب

بعد 5 سال انتظار و یه سقط تو 16هفتگی باردار شدم میشه ی صلوات واسه تو دلیم بفرسی؟
اینایی ک از خاطره خوردنتون میگید، خدایی نمیترسیدید؟ ووووی😨

نرفتیم که مورچه بخوریم

من داشتم نقل میخوردم ندیدم مورچه چسبیده گاز زدم دیدم ترش شد چرا مورچه نصف شده بود🤢

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من گاز زدم  گنده بود  🤢 ترش و شور بود  شاید مدل مورچه ها فرق داره طعم هاشون🤣🤣

من کوچیک بود چند تا با هم خوردم😂

2810