2777
2789
سلام. من دنبال کارتونهایی به زبان اصلی هستم که به طور غیرمستقیم پسرم با واژه هاو اصطلاحات انگلیسی آشنا باشه...میشه کارتونهاییی که خوب و روان صحبت میکنند و برای بچه ها جذاب هستن معرفی کنید؟
طلا جون یه سر به http://www.irlanguage.com بزن خیلی سایت مفید وآموزنده ای تو همه سطوح هم سریال، انیمیشن و فیلم داره. توی بخش کودکان سریال کارتونی GO GO هم خیلی حذاب و آموزنده س. من تو آموزشگاه اینو برای بچه ها میذارم خیلی راضی هستند.
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش... آره عزیزم. این دوره بچه هام شش تا ده سالن. ولی دوره های قبل 4 ساله هم داشتم عزیزم سه سال و نیم برای آموزش مستقیم واقعا زوده...الان همین کارتونهای GO GOرو امتحان کن چون خنده داره ببین با اینکه حرفاشونو متوجه نمیشه جذبش میشه یا نه. به احتمال زیاد خوشش میاد
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
آسنات جان سی دی leap frog رو خیلی دوست داره...ولی به نظرم حروف رو بعدا هم میتونه یاد بگیره...دنبال یه کارتونم که لغات ساده و مکالمه داشته باشه...این کارتونی که میگی چطوره؟
با اینی که گفتی آشنایی ندارم GO GO مکالمه های بامزه داره و کلمه های یک بخشی البته سطح بندی شده .ببین این لینک مستقیمش http://www.irlanguage.com/150/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-Gogo-Loves-English/ برو بخشهایی از فیلمو گذاشته که ببینی بله آموزش حروف الان زوده. فقط صداها آواها به گوشش آشنا باشه عالیه
خواهش میکنم موفق باشی برا منم دعا کن خدا بمون یه نی نی بده که مثله شماااااااا دلسوزانه به فکر پیشرفت وترقی ش باشیم...