2777
2789
عنوان

بچه ها دلم محبت میخواد...🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 30 پست
عزیززززم 💔 می فهمم چقدر سخته  تا حالا بهش گفتی که دوست داری محبت کنه ؟

گفتم با تندی جوابمو داد میگه همینی که هست میخوای بخوا نمی‌خوای برو خونه بابات 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بعد ازدواج عوض میشن؟

چون دیگه واسه رسیدن به خواسته شون لازم نیست خودشیرینی کنن.کار میکنن خسته میشن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
گفتم با تندی جوابمو داد میگه همینی که هست میخوای بخوا نمی‌خوای برو خونه بابات 

ای وای 🙁 خاله منم همین بود شوهرش بد نبود دوستت دارم بگه ، ۲۰ سال صبوری کرد الان شوهرش واقعا تغییر کرده و البته خاله‌م خیلی اذییت شد . فکر کنم تنها راهش صبره و اینکه بالاخره باید یه جایی بفهمه که همونطور که تو نیازهاش رو برآورده میکنی باید هواتو داشته باشه 

د اخه چرا پس مردها نمیفهمن باورت میشه من خیلی بهش توجه میکنم خیلی محبت میکنم بهش از همه لحاظ ولی اون ...

🥲🥲میدونم....ببین گلم ب مردا باید بطور مستقیم بکی نیاز دارم...تابحال بهش گفتی

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹

سلام خواهرم از طرف مردان نظر میدم، لطفا به شوهرتان نیاز خود را کاملا شفاف و مستقیم بهش بگید مطمئن باشید اون خوشحال خواهد شد که میتونه با محبت به شما نیاز شما را بر آورده کنه و ای بسا در این محبت کردن قلب خودش را پیش شما جا خواهد گذاشت!!!

عیب زنها اینکه چون خودشان در جزئیات خیلی باهوش هستند فکر می کنند مردها خیلی از مسائل را می دانند و انجام نمی دهند در حالی که به والله مردها در مسائل جزئی مثل کودک هستند باید بهشون حالی کرد.