2777
2789

خیلی حالم بده تو از صب تا شب تو خونه تنهام هیچکسو واسه دردل ندارم 

۸ ماهه که مامانمو همدم تنهاییامو از دست دادم کاش میشد منم بمیرم پیش اون بتونم دوباره بغلش کنمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدابیامرزه

منم مامانمو از دست دادم

خیلی دلم براش تنگ شده

خیلی سخته

مامانم جوون بود

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖

الاهی بمیرم روحش شاد خدا ب دلت صبر بده عزیزم منم مامان نازنینم رو یکسال و نیمه از دست دادم خیلی سخته💔💔💔💔💔💔

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
خدابیامرزه منم مامانمو از دست دادم خیلی دلم براش تنگ شده خیلی سخته مامانم جوون بود

مامان منم جوون بود اصلا دلم برا همین جوونیش میسوزه ...یاد خنده های ازته دلش ک میفتم جیگرم اتیش میگیره 

الاهی بمیرم روحش شاد خدا ب دلت صبر بده عزیزم منم مامان نازنینم رو یکسال و نیمه از دست دادم خیلی سخته ...

خدانکنه عزیزم ممنون خدا به دل شما هم صبر بده خیلی سخته بی مادری

اره

بابا یا خواهر و بردار هم نداری

دوست و رفیق ؟؟

میفهمم چه حالی داری ولی سعی کن چیزای جدید رو شروع کنی تا تنها نباشی البته تنهایی بد نیست از تنهایی لذت نبردن بده 

نڱاهش حرف مےزد...‌") یه صلوات واسه شادی حالم و شادی خودت لطف کن بفرس🙃❤️‍
بابا یا خواهر و بردار هم نداری دوست و رفیق ؟؟ میفهمم چه حالی داری ولی سعی کن چیزای جدید رو شروع کن ...

بابا و داداش دارم ولی نمیتونم دردل کنم باهاشون نمیخوام بدونن غم دارم 

دوست و رفیق خوب هم دارم ولی یکی رو میخوام همین الان بغلش کنم و گریه کنم 

اره خودمم تنهایی رو دوس دارم ولی امروز خیلی دلم گرفته

مامان منم جوون بود اصلا دلم برا همین جوونیش میسوزه ...یاد خنده های ازته دلش ک میفتم جیگرم اتیش میگیر ...

بمیرم الاهی 😔😔😔 کاش خدا هیچ وقت مامانارو نمی‌گرفت از آدم هیچکس شبیه اونا دیگه پیدا نمیشه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بابا و داداش دارم ولی نمیتونم دردل کنم باهاشون نمیخوام بدونن غم دارم  دوست و رفیق خوب هم دارم ...

من لباسای مامانمو بغل میکنم  

بابا و داداش دارم ولی نمیتونم دردل کنم باهاشون نمیخوام بدونن غم دارم  دوست و رفیق خوب هم دارم ...

سعی کن حالتو خودت خوب کنی و میدونم چقدر حس بدیه وقتی حالت بده دلت میخواد یکی رو بغلش کنی آروم بشی ولی کسی رو نداری یعنی شایدم داری ولی نداری :(

نڱاهش حرف مےزد...‌") یه صلوات واسه شادی حالم و شادی خودت لطف کن بفرس🙃❤️‍
2810