2777
2789
عنوان

چجوری تو تاپیکم عکس بذارم

4 بازدید | 7 پست
میگییین
بسم الله الرحمن الرحیم .. الحمدلله رب العالمین...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج و العافیت و النصر...استغفرالله ربی و اتوب الیه .. با توکل بر خدا و توسل به پیامبر گرامی اسلام ص و ائمه ی اطهار ع به تمام ارزوهای خوب خودم و شوهرم اگر به خیر و صلاحمان باشد بگونه ای عالی و به بهترین وجه ممکن میرسیم ان شاءالله اگر خدا بخواهد...السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین علیه السلام. ..سلام بر شیب خضیب سلام بر تو ای خون خدا توجهت را از من و خانواده‌ام بر ندار امام حسین مهربانم.دوستت دارم ای مهربان.چشم بد را از زندگیمان دور کن . نیت و نظر شیطان و انسانهای شیطانی را باطل بگردان. .
سایت آپلود عکس سرچ کن اومد عکستوآپلود کن اونجا لینکشو کپی کن بذار اینجا
http://razavitv.aqr.ir/index/ یا امام ررضا.خدایا هیچ زنی رو در حسرت مادرشدن نذار.آممممییییین. خدایا هزاران مرتبه شکرت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسم الله الرحمن الرحیم .. الحمدلله رب العالمین...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج و العافیت و النصر...استغفرالله ربی و اتوب الیه .. با توکل بر خدا و توسل به پیامبر گرامی اسلام ص و ائمه ی اطهار ع به تمام ارزوهای خوب خودم و شوهرم اگر به خیر و صلاحمان باشد بگونه ای عالی و به بهترین وجه ممکن میرسیم ان شاءالله اگر خدا بخواهد...السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین علیه السلام. ..سلام بر شیب خضیب سلام بر تو ای خون خدا توجهت را از من و خانواده‌ام بر ندار امام حسین مهربانم.دوستت دارم ای مهربان.چشم بد را از زندگیمان دور کن . نیت و نظر شیطان و انسانهای شیطانی را باطل بگردان. .
سلام گلم اینو میدونم میخوام همینجا نشون بدههه
منم نشون دادن عکس روی صفحه رو میخوام بدونم چحوریه اگه میدونین بگین
هنگامی که روح در تو دمیده می شود در شکم یک زن هستی... هنگامی که گریه می کنی در آغوش یک زن هستی... هنگامی که عاشق می شوی در قلب یک زن هستی... زن امانت است نه برای اهانت!