دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه ها میگم دکتر اونماه قرص کوکیوتن داد بم تو نت نوشته بود واسه تقویت اسپرم اونوقت دکتر نگفت من بخورم یا شوشو منم همشو خوردم میگم نکنه حالا جا فعل و فاعل عوض شه من شووورمو حامله کنم
سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله
سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله
بچه ها متفرق شیم داریم تو تاپیک مدیریت شوخی و خنده میکنیم میان هممونو قطع دسترسی میکنن. برین تاپیک بزنین اونحا بحرفیم در مورد حاملگی مهربان. زایش مارال. و
موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
اگه اسما پیدا باشه همه مردها میشن خانوم و تو تاپیک های جنسی راحت نظر میدن البته هلانم کم نیستن ولی اون موقع بیشتر میشن خخخ فک کن ... دختر جوان زن .... خانوم ماهشهر طلا.... مامان ... جیگر طلا ... ولی خیلی خوبه مخصوصا اونایی که وسط دعوا هی میگن برات متاسفم بای و بعد نمیرن دستشون رو میشه خخخخ
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1