2777
2789
عنوان

چرا این حس و دارم؟

102 بازدید | 7 پست

همش حس می کنم یه چیزی کمه اصلا نمیفهمم چی یا مثلا فکر می کنم قراره اتفاق بدی بیوفته یا مثلا دیروز خواب دیده بودم گوشیم گم میشه و واقعا گم شد اینا معنیش چیه؟

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
کائنات

چه جوری؟

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزمزمه حس ششمی قویه میشه بگی کراشم حسش بهم چیه ؟؟

حس میکنم تورو کس دیگه ای دوست داره