2777
2789
فیزیک از اول هیچی نفهمیدم الانم میرم مطالب میبینم حالم بد میشه 😂

منم ی معلم ریاضی دارم می‌گفت دوران پشت کنکوری اصلا فیزیک دوست نداشتم و چون دوسش نداشتم نمیفهمیدمش،پدرم بزور منو می‌فرستاد کلاس فیزیک می‌گفت معلم فیزیک هم عالی درس میداد رفیق بابام بوداخرش هم میگه فیزیکو ۱۵درصد شانسی زدم اونم بزور😂همه با فیزیک مشکل دارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعاا؟؟؟ نمیدونید تا چندهزار دارو روزانه قبوله؟

من همدان بودم عزیزم 

دانشگاه همدان بین چند استان کناریش رتبه خیلی بهتری داره 

من منطقه ای زدم دارو چند تا از شهرا که دانشگاه درجه ۳ داشتن آوردم ولی همدان نیاوردم

فکر کنم تا ۲۵۰۰ راحت میتونی بری

دوازدهمی گلم؟ ببین زیست دوازدهم مفهومیه اگه میتونه فیلم اموزشی ببین  کتاب کمک اموزشیم خوبه در ...

دقیقا اصلا معلم ها درس نمیدن انگار معلم ماهم اصلا خوب توضیح نمی‌ده 

الان پس فردا امتحان دارم باید نه گفتار رو بخونم موندم چ کنم😐 آفرین عالی شدی کهههههه خوش بحالت 

فیلم آموزشی کدوم استاد نگاه میکنی؟

من همدان بودم عزیزم  دانشگاه همدان بین چند استان کناریش رتبه خیلی بهتری داره  من منطقه ا ...

اره آوازه دانشگاه همدان رو زیاد شنیدم خودمم کرمانشاهم دیگه نزدیکه

میشه سوالی چیزی در مورد درس داشتم ازتون بپرسم؟

اره روزانه قبول شدم خیلی بازار کارشم خوبه  ولی من نمیتونم باهاش کناربیام متاسفانه

حقم داری آخه هرکی ی سلیقه ای داره 

بنظر من آدم باید دنبال علاقش بره وگرنه ی عمر پشیمانی می‌کشی با عشق ک بری کارت هم با علاقه انجام میدی انشالله قبول میشی

دقیقا اصلا معلم ها درس نمیدن انگار معلم ماهم اصلا خوب توضیح نمی‌ده  الان پس فردا امتحان دارم ب ...

بخدا معلما ادمو دیونهه میکنن

من خودم از رو کمک اموزشی میخوندم جایی که نمیفهمیدم برنامه الا جلال موقاری خوب توضیح میده اونو نگاه میکردم رایگانم هست ولی امسال با عمارلو کلاس برداشتم