2777
2789
عنوان

خاطرات بازیهای بچگی

272 بازدید | 17 پست

تو بچگی چه بازی هایی میکردین 😂😂

منه خاک برسرو بگو همیشه یه بچه داشتم شوهرم می‌رفت ماموریت 🤣🤣

یا نگهبان بیمارستان میشدم پسرخاله و دختر خاله هام دکتربازی میکردن😐😐

😦جنبه داشته باشین برای هرچیزی نینی یار رو تگ نکنید✋

من همیشه تو کوچه فوتبال بازی میکردم 😂

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

همچنین😂

ولی من یه پسر دایی مثبت داشتم که همیشه خدا لومون میداد الانم همینطوره مثبت گامبو😐

دستم خودم نیست اینجوری بهش میگم کینه دارم ازش

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش در حال مسافرت بودم تا با دختر داییم و دختر خالم اسباب بازیا رو میچیدیم میگفتم من دارم میرم مساف ...

😂😂😂

همچنین😂 ولی من یه پسر دایی مثبت داشتم که همیشه خدا لومون میداد الانم همینطوره مثبت گامبو😐 دستم خ ...

گامبو🤣🤣

من همیشه یه پرنسس تو خطر بودم یابد یه شاهزاده میومد نجاتم میداد دامن گل گلی مامانمو با گیره لباس میب ...

چ عجب نقش تو متفاوت بوده😂😂

همیشه وقتی بازی میکردیم تو فاز این بودم که کوچه و خیابون مشکل داره و ما باید بریم شهردارو شکایت کنیم 😂😐

همیشه خدا هم مثلاً ما در شهرداری بودیم 😐

غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺
همچنین😂 ولی من یه پسر دایی مثبت داشتم که همیشه خدا لومون میداد الانم همینطوره مثبت گامبو😐 دستم خ ...

چرا نگهبان نمیزاشتین یکی رو تا اگه کسی امد خبرتون کنه😂

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
2810