2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا دانلود کنم؟

اگه گوشیتون اندرویده از گوگل پلی

سرچ کن Numberbook

اگه آیفونه فک کنم اپ استور داشته باشه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
اگه شرایط طلاف نداری رها کن خودت و بزن به بیخیالی دختر رو پیدا کنی وقتی شوهرت آدم نمیشه آدرسشم پیدا ...

تهدیدم کرده شوهرم که صیغش میکنم من این همه سال ولشون کردم گفتم ان شالا دختره شوهر کنه وتمام بشه ولی ول نکرد حالا بم میگه میخوام صیغه کنم 😭

از سال اول ازدواج باهم بودن ولی من ۶ساله فهمیدم بعد از تولد دخترم بعد گف دست کشیدم دروغ دراومد بعداز ...

کاش حداقل بچه دوم و نمیاوردی آخه چی بگم خدا لعنت کنه مرد خاین رو...میرفت همون آشغال و میگرفت دیگه چرا تو رو بدبخت کرد آخه 

کجا برم منه بدبخت ما عرب هستیم عربا طلاق بده نیستن یا بچه هارو نمیدن بچه هام مثل برگ گل چجور ول کنم& ...

پس تنها راهت اینه که بزنی بیخیالی بشینی سر زندگیت و بچه هاتو بزرگ کنی شوهرتم به چشم این ببین که فقط خرجتون رو میده 

اگر شرایط طلاق نداری پیگیر نباش 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
کجا برم منه بدبخت ما عرب هستیم عربا طلاق بده نیستن یا بچه هارو نمیدن بچه هام مثل برگ گل چجور ول کنم& ...

یاابالفضل😯دیگ بدتر منم عرباروکامل میشناسم دبگ،خالم عروسشونه،بدبختن،بدبخت

زنای عربا بدبختن بخدا.....

بلخره باید تکلیفت روشن بشه عزیزم..

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....
برنامه الکیه داشتم هیچی بالا نیاورد

واسه من بالا اورده اکثر شماره هایی که زدم

یبار یه شماره تو تلگرامم اومد که اضاف شده هرچی فکر کردم آشنا نبود اسمشم تو تلگرام یه قلب بود

تو اون برنامه زدم دیدم نوشته زینب خراب😐😐😐😂😂😂😂😂 اخرشم نفهمیدم کی بود😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
تهدیدم کرده شوهرم که صیغش میکنم من این همه سال ولشون کردم گفتم ان شالا دختره شوهر کنه وتمام بشه ولی ...

چ وقیح

خاک تو سر اون هرزه خانوم و این عن اقا کنن

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

آخه بخوای بری ببینیش هم فایده نداره بدتر میشن خواهر....زنی که میدونه مرد متاهله و ولش نمیکنه فکر کردی از آبرو میترسه

2810