2777
2789
سلام دختر من 25 روزش هست و قصد داریم برای آینده اش حسابی باز کنیم

ولی نمیدونم چه حسابی باز کنیم و تو کدو م بانک یا موسسه و ماهیانه چقدر پول بریزیم

کلا اگر کسی تواین زمینه اطلاعاتی داره راهنمایی کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من بیمه طرح جامع بیمه ایران بهترین سرمایه گذاری برای بچه هاست . من خودم نمایندگی بیمه ایران دارم و دو تا حساب هم برای خودم و هم برای شوهرم باز کردم .اقساط آن را ماهیانه پرداخت میکنی و میزان آن هم به بودجت بستگی داره .اگه سوال هم داشتی میل بزن راهنماییت کنم .
2805
شوهر من بانک صادرات کار میکنه ما برای سپهر یک سپرده 5 ساله باز کردیم وپس انداز خودمان را هم اوراق خریدیم
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
عاطفه جون میشه یکم بیشتر راجع به حساب اتیه بانک کشاورزی توضیح بدی؟؟؟

برای حساب سکه مارفتیم بانک رفاه و گفتن این طرح متوقف شده البته خیلی وقت پیش بود کسی اطلاعاتی نداره؟؟؟
سکوتم از رضایت نیست.....دلم اهل شکایت نیست...
من امروز رفتم بیمه نوین و یه طرحی دارن به نام اتیه فرزند که گفت اگه مثلا 500000تومان بذاری و هر سال دوباره همین مبلغ را به اضافه 10 درصد بذاری بعد از 20 سال مبلغ 102میلیون تومان و بعد از 30 سال مبلغ 523میلیون تومان اندوخته قابل برداشت تضمینی از طرف بانک مرکزی دارن
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.
من برای دخترم سپرده مسکن جوانان باز کردم اولش با ماهی 10 هزار تومن شروع میشه بعد هر سال مبلغی که میذاری افزایش میدی بعد از 15 سال به غیر از پول خودش 63 میلیون وام میدن که میتونی براش خونه بخری به نظرم این بهترین سرمایه گذاریه
2810