2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یکساله فوت کرده ولی...

1687 بازدید | 78 پست

شوهرم اصرار داره هر ماه حلوا درست کن و چایی بچه ها رو ببریم بشینیم کنار قبرش. من واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم هرچی میگم بچه ها رو به جای اینکه ببریم پارک و اینا میاری قبرستون. میگه نه نباید فراموشش کنن میگم خب تنها بیایم میگه فقط با بچه ها. خسته شدم من نمیدونم چیکار کننممممم چی بهش بگم اخه. یبار نیومدیم چنان الم شنگه ای به پا کرد که نگو. راهکار بدین

دیگه ماهی یبار رو برو وقتی دوسداره اشکالی ندارع

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا ماهی یکبار طوری نیست. سخت نگیر

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

نمیدونم ولی من خودم کوچیک بودم مامان بابام مارم با خودشون میبردین سر خاک پدرپزرگم خیلی دوس داشتم میرفتیم اونجا آب میاوردیم قبر رو میشستیم ...

قبرستون باصفایی بود دار و درخت زیاد داشت...

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
2810