2777
2789
عنوان

دوقلوهام با هم دعواشون میشه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7880 بازدید | 29 پست
بعد اونوقت عرضه نداشتی یعنی چی؟؟؟؟ چقدر راحت شده واستون بی احترامی کردن... نمیتونم باور کنم مردم کشورم که یکی از قدیمیترین و متمدنترین کشورای جهان بوده تا این حد نزول کردن... چی به سرمون اومده؟؟؟؟

نیاز جون امیدوارم زودتر نی نیات بهم عادت کنن. هم اقتضای سنشونه هم تازه هم خونه شدن باید بشون زمان بدی... میدونم صبر و حوصله میخواد که گاهی ما نداریم. خودم یکی دارم گاهی قاطی میکنم چه برسه به شما... موفق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
نیازجون من دو تابرادرزاده دارم
دوقلو هستن شکر خدا میونشون خوبه
اما امان ازروزیکه اسباب بازی یالباسشونش مثل هم نباشه اون موقعست که جنگ شرو میشه ماشالله با هم خیلی دوستن
ازاول هم با هم بزرگ شدن البته
پسملای تو هم این مشکلو ندارن
شاید چون پسملات از هم دور بودن این شکلین
یه مدت دیگه بهم عادت کنن بهتربشه میونشون
سلام عزیزم
شما دو قلو دارین
مبارک باشه
دعا کن که من هم بتونم بچه دار بشم ودوقلو دختر دار بشم چون که من نه خواهر دارم نه خواهرشوهر خیلی هم دختر دوست دارم ولی باز می گم هر چی خدا بده
عشق جان امیدوارم 5 قلو بیار ی هههههههه سه نفر برات آرزو کردن کارت ساختست
عزیزم منم دو قلو هام 22 ماهشونه خیلی با هم دعوا میکنن من هنوز یکیشونو مامانم نکه میداره میدونم خیلی سخته ولی باید عادت کنیم خودمون به تنهایی از بچه ها نگه داری کنیم تو قسمت سخت قضیه رو رد کردی و از این به بعد همه چی برات آروم میشه
مشککلی که من و شما داریم اینه که چون از اول مامانامون یکی رو برامون نگه داشتن و زندگیمون رو این منوال گذشته نمیتونیم دو تا بچه رو قبول کنیم وگرنه دعوای دو قلو ها خیلی طبیعیه
ایشالاه خدا به همه مامانای دو قلو دار صبر بده چون واقعا کارشون دو برابر نیست ده برابره
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سه قلوهای من وقتی سه تاشون پیش هم میفتن دعواشون میشه ولی دوتایی باهم بازی میکنن البته پسرا شیطون ترن من همیشه با خودم میگم اگه بچه هام دوقلو بودن خودم میتونستم از پسشون بربیام ولی سه تارا نمیتونم کنترل کنم
نیاز جون به نظر من باید واسشون توضیح بدی و یادشون بدی که کتک کاری کار انسانها نیست اونها دیگه ماشالا بزرگن و میفهمن
بعد هم حتما با یه مشاوره در میون بزار راهکار اون اصولی تر از راهکار ماست

ایشالا به هم عادت میکنن عزیزم ناراحت نباش
خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم ... در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمها ... تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز ...
دوست عزیز دوقلوهای من وقتی دعوا میکنن من اصلا دخالتی نمیکنم تو دعواشون فقط اگر یکی اون یکی رو بزنه یا حرکت زشتی انجام بده دعواش میکنم و کاریم ندارم کی مقصره هرکی حرکت زشت انجام داد دعواش میکنم
2810