2777
2789
سلام. میخواستم بدونم طرز استفاده ش همون یک دونه کامله؟ کلا باید چند تا زد؟ شما زدید چند ساعت بعدش عمل کرد. ممنونم
پسر من تقریبا یه ماهه بود یبوست گرفت چون شیر خشک میخورد از شیاف استفاده کردیم همون لحظه ببخشید پی پی کرد بعدش دکترش گفت شیرشو رقیق کنین .رقیق کردیم از اون روز تا الان که 6 ماهشه خدارو شکر دیگه یبوست نگرفته
یه دونه کامل؟؟؟ یک چهارمش فقط.تازه تحریک کن چند ثانیه با انگشتت نگه دار.نهایتش نیم ساعته عمل میکنه چند روزه پی پی نکرده؟
اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب شیر خودت رو میخوره طبیعیه.همه جذب بدنش میشه.قدیمیها میگن میخواد چاق بشه. زور زدنش برا کولیکشه.اروغش رو میگیری،؟
اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
سعی کن شیاف استفاده نکنی.شکمشو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده با روغن زیتون.یا مقعد شو با وازلین چرب کن