2777
2789
عنوان

دخترم ۶ماهه مریض شده خوب نمیشه

265 بازدید | 12 پست

دخترم ۵ونیم سالشه

از اواخر تیر که سرما خورد هنوززززز درگیرشیم

پیش هررر دکتری که بگید رفتم ریه اش عفونت کرده و خوب نمیشه

هرررچی چرک خشک کن بوده این بچه خورده ولی خوب نمیشه هرهفته دکتریمو تحت نظره اما فایده نداره سرفه میکنه و چرک میاد از سینش

بچم جلو چشمم آب میشه و کاری از دستم برنمیاد 

تورو خدا اگه روشیو بلدید راهنماییم کنین

فقط متخصص عفونی کودک اگه شیرازی ی استاد بهت معرفی کنم بری پیشش

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل دختر شما شدم سرفه هام خوب نمیشه

دیگه نمیکشم این مدت بچم هرمریضی ای بوده گرفته

بخاطر داروهایی که میخوره معدش بهم ریخته چندین بار پیش گوارش بردم

چشمش عفونت کرده

خروسک گرفته 

دختر منم 4سالشه همینجوری بود خدا میدونه چقدر دارو و دوا مصرف کردیم آخرش یه ماه شده بود که بردمش دوباره دکتر ، سوزن بهش زدن و دوتا شربت خوب شد

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  

من با دم کرده عناب و گل بنفشه و نبات..و دم کرده تخم به همراه با چرک خشک کن.و سوپ مقوی که شلغم توش میریختم ..لیمو شیرین..و شلغم و سوراخ میکردم توش نبات میزاشتم تا صبح بهش میدادم..شما بچت بزرگترم میتونی عسل بزاری عالیه..بعد موقع حمام بردنش حمام رو خوب گرم کن..آب بدنش هم بگیر بعد بیارش بیرون بعد با سشوار همه جاش خشک کن اینکار رو بکنی مطمینا جواب میده..

خدایا دوستت دارم
دختر منم 4سالشه همینجوری بود خدا میدونه چقدر دارو و دوا مصرف کردیم آخرش یه ماه شده بود که بردمش دوبا ...

کاش به دختر منم آمپول بدن دیگه نمیکشم بقرآن 

بالای ۱۰/۱۵میلیون هزینه کردیم اما دریغ از ۱هفته خوب بودن بچه

من با دم کرده عناب و گل بنفشه و نبات..و دم کرده تخم به همراه با چرک خشک کن.و سوپ مقوی که شلغم توش می ...

بچم اننننقد بدغذائه من براش دمنوش پونه میزارم با نبات شیرینشم میکنم نمیخوره باز

کاش به دختر منم آمپول بدن دیگه نمیکشم بقرآن  بالای ۱۰/۱۵میلیون هزینه کردیم اما دریغ از ۱هفته خ ...

به دکتر اطفالش خیلی التماس کردم گفتم اگه دارو می‌نویسی خوب بده از بس دارو خریدم خسته شدم و بیمه نیستیم دیگه گفت من خوبش میکنم البته دارو ها تموم شد بعد خوب شد ، شربت سفلیکسیم و یه شربت دیگه یادم نیست چی بود همراه با آمپول

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  
به دکتر اطفالش خیلی التماس کردم گفتم اگه دارو می‌نویسی خوب بده از بس دارو خریدم خسته شدم و بیمه نیست ...

دختر من سفیکسیمو آزیترومایسین اصلا براش تاثیری نداشت

۴تا شیشه هم کوآموکسی کلاو ۶۴۳خورد اما فایده نداره

بچم اننننقد بدغذائه من براش دمنوش پونه میزارم با نبات شیرینشم میکنم نمیخوره باز

عزیزم این دم کرده عناب و گل بنفشه وقتی با نبات شیرین میشه خیلی خوشمزه و خوش عطره جوری که دوست داری هر روز بخوری 

خدایا دوستت دارم