2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم همه چیزم فرق میکرد با دخترم ووسه دخترم شیرینی زیاد میخوردم ولی واسه این مه زیاد وزنم بالا ...

من ان تی ۱۲هفته گفته احتمالا دختر .ممکنه تغییر کنه ؟؟😕😕😕😕دختر میخام .پسر دارم اخه.

من ان تی ۱۲هفته گفته احتمالا دختر .ممکنه تغییر کنه ؟؟😕😕😕😕دختر میخام .پسر دارم اخه.

عزیزم دیگه هر چیزی ممکنه من واسه بچه اولم دختر بود ۱۲ هفته زود دکتر گفت دختره واسه این دومی ۱۲ هفته گفت شاید دختر باشه ولی آنومالی نشون داد قشنگ پاهاشو باز کرده بود و اونجاش مشخص بود گفت ۱۰۰ درصد پسره

ویارمم‌ترشی لیته و‌انار ترش و‌نمکه 😢😢🙏

ولی عزیزم خیلیها هم بودن دختر داشتن و دختر بوده به بدن خودتون بستگی داره من واسه دخترم شیرین و اینا دوست داشتم ولی ویار این یکی بیشتر میلم به خیارشورو چیزهای شورو ترش بود عاشق خیارشور بودم به شدت غذای سرخ شدنی مثله مرغ و گوشت که شور باشه و قشنگ سرخ شده باشه خوشم میومد بعد به شدت دوغ ترش و شور دوست داشتم روژی ۶ لیوان میخوردم با سیب زمینی سرخ شده که نمک بزنم و با سس کچاپ بخورم و سالاد خیار و کاهو دوست داشتم لیمو ترش بزنم و با نمک بخورم انگار با خوردنش دلم خنک میشد انقد دوست داشتم با خیار چمبرو سماق عاشقش بودم انقد لذت میبردم از خوردنش