2777
2789
عنوان

باید جهاز میخرم اما...🤕

248 بازدید | 18 پست

یچها میخام کمک خرج مامان بابام باشم تو خرجای سرسام اور جهاز و رسم مزخرف طلا خریدن مادر عروس برای دخترش .

حنا بندون و حنادزدون و .. خرج همه ی این کوفتی ها گردن ما هست .جهاز باید کامل باشه .یه لیف جا بیوفته همه میگن دیدی فلانی لیف نخریده بود🥲

شنیدم ک میگما .

من تصویر ساز و نقاش کودکم .میخام نقاشیای بچگونه بکشم .

پرس کنم بفروشم .

با پست ب شهرای دور هم میتونم بفرستم .

کاش یکی راهنماییم کنه .

دارم از استرس میمیرم . عید عروسیمه و هیچی جور نشده هنوز . هیییچی 

کاش راهنماییم کنید 🥲

با هنرم خیلی کارا میتونم بکنم ک انصافا با کیفیت هستن .اما فروشش برام مشکله .کسی نمیخره .با وجود همه تلاشی ک براش میکنم و اونهمه قشنگیایی ک نقاشی هام دارن ...

دلم میسوزه واسه خونوادم و خودم و ایندم😭

هر وقت حرف مردم واست پشم بود یعنی زن زندگی شدی! ب اندازه جیبت خرج کن کسی لیف خاست برات بخره بیاره ...

درست میگی والا .دهن مردم رو نمیشه بست 🥲اما من چ کنم الان .

خب باید کمک خرج باشم اما شغلی ندارم .

کسی رو نمیشناسید ک توی فروش مجازی موفق بوده باشه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو دیوار و اینستا بزارشون 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

من خودم با توجه به بودجه پدرم جهاز خریدیم حرف مردم برام اهمیت نداشت 

قرار نیست که بخاطر حرف مردم تمام سرمایه پدرم که پول بازنشستگیش هست جهاز بگیرم بعد خودش چیکار کنه خود پدرمادر انسان نیستن قرار نیست زندگی کنن چجوری گذران زندگی رو بکنن 

ول کن بابا

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  
من خودم با توجه به بودجه پدرم جهاز خریدیم حرف مردم برام اهمیت نداشت  قرار نیست که بخاطر حرف مر ...

تازه کلی خواهر برادر کوچیکترم دارم ک اونا هم تو نوبت جهاز و عروسین🤕

من کمترین بهایی به حرف اضافه مردم ندادم به اندازه توان جهزیه گرفتیم و در عوض همسرمم برای عروسی و خری ...

خوبه .منم خیلی همسرم درک میکنه اما من خودم متاسفانه عادت بدی ک دارم .بدگویی یا تیکه های بقیه رو اعصابم میره و ماه ها ذهنمو مشغول میکنه .بعضیاشونم ک تا ابددد یادم نمیرن🥲😐😐😐

[QUOTE=262338854]خوبه .منم خیلی همسرم درک میکنه اما من خودم متاسفانه عادت بدی ک دارم .بدگویی یا تیکه های بقیه رو اعصا ...[/QUمنم یادم میمونه ولی خودم رو درگیرش نمیکنم . عزیزم پدر و مادرت برات اهمیتشون بیشتر از حرف مردم نباشه مبادا بخاطر یاوه گویی دیگران اونا اذیت بشن. اجازه دخالت به کسی نده

منو همسرم تصمیم گرفتیم یه خونه نقلی بخریم و با بقیه پول یه جهاز سبک بگیریم . خیلی ها مخالف بودن ولی برای ما اهمیتی نداشت چون اونا نمی‌خواستن که هر سال اساس کشی کنند . الان که دوسال گذشته همه میگن خیلی کار خوبی کردین دقیقا همونایی که مخالف بودن

به نظرتون تو خود نی نی سایت بخام بفروشم چطور بفروشم؟

دیوار و اینستا بهتره 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
2810