2777
2789
عنوان

سلام بچه ها من کاربر قدیمی هستم 😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 250 پست
والا برام مهم نبوده ک تو چیکارکردی .عنوانتو خوندم اومدم تو تاپیکت دیگ.اهمیتی برام نداشته حالا تو هی ...

چقدر بی ادددددبی. بکش بیرون یعنی چی. درست حرف بزن😒😒

حتی انقدر نگاهم نکردی ک ببینی تاپیک من نیست. استارترش من نیستم

تا وقتی ک پشت سرکسی حرف بزنی همینه.

من نیازی ب دیده شدن اونم تو نی نییییی سایت ندارم

بعدم من موندم تو ک حوووصله بحث نداشتی چطور همچنان ادامه میدی؟ میگفتی موفق باشی ، نتونستی بی جواب بزاری کامنتا رو؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
کی دیگه فوت شده بجز کاپ کیک عصبانی که دروغ خودش بود

این قضیه‌اش چیه ؟ کنجکاو شدم از ذیروز همه دارن میگن 

انقده دوست دارم بشینم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟ منم بگم هیچی و برم تو اتاقم لامصب خیلی باکلاسه ولی نمیشه همیشه گشنمه….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بی ادددددبی. بکش بیرون یعنی چی. درست حرف بزن😒😒 حتی انقدر نگاهم نکردی ک ببینی تاپیک من نیست. ...

باباتو خوبی .تو قضاوت نمیکنی حرف الکی هم نمیزنی بیخیالشو جان عزیزت .

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
باباتو خوبی .تو قضاوت نمیکنی حرف الکی هم نمیزنی بیخیالشو جان عزیزت .

من ک آره ولی توهم یادبگیر الکی قضاوت نکنی. بد نیست این خصلتو داشته باشی

من ک آره ولی توهم یادبگیر الکی قضاوت نکنی. بد نیست این خصلتو داشته باشی

والا اونیک قضاوت میکنه ک میگ دنبال شایعه پراکنی و چرت و پرتی ن من ک فقط سوال پرسبدم یاد بگیر اینجارو جدی نگیری بدرود

من رمانشو خونده بودم ایشون برای یکی دو ماه پیش بودن

ن اون کاربر که من میگم قدیمیه

وآس هَرکی شّآخی،وآسْ ما بِگو اُولیات بیآد😁😁  اون کسی  که دنبالته رفتگره شهرداریه  ما اشغالا رو تحویل نمیگیریم 👌🏻👌🏻 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕
والا اونیک قضاوت میکنه ک میگ دنبال شایعه پراکنی و چرت و پرتی ن من ک فقط سوال پرسبدم یاد بگیر اینجارو ...

مگه من مریضم بیخود و بی جهت بیام ب تو تذکر بدم

میگن زدی ضربتی، ضربتی نوش کن

والا لیموشیرین هم تا چاقو نکنی تو جیگرش تلخ نمیشه. ب این فک کن ک تو یچیزی گفتی ک جوابشم گرفتی

مگه من مریضم بیخود و بی جهت بیام ب تو تذکر بدم میگن زدی ضربتی، ضربتی نوش کن والا لیموشیرین هم تا چ ...

ی ذره رو رفتارو اعصابت مسلط باشی خوبه😂والا سوال پرسیدن اینقدر بالاو پایین نداشت .اروم تر بابا 

لطفا ریپلای نکن .زشته تو تاپیک یکی دیگ خودنمایی کنی.

ی ذره رو رفتارو اعصابت مسلط باشی خوبه😂والا سوال پرسیدن اینقدر بالاو پایین نداشت .اروم تر بابا  ...

چطور تو ب خودت اجازه دادی تو تاپیک یکی دیگهههه یه نفر دیگ رو ریپلای کنی و درباره یه شخص دیگهههه بقووووول خودت ازش سوال بپرسی😂کلا واسه ما همه چی حرومه واسه شما مستحب؟

من مشکلی با ریپلای شدن از طرف شما رو ندارم. تو اگ میخوای ریپلای نشی ، نباید ریپلای کنی