2777
2789
عنوان

سلام بچه ها من کاربر قدیمی هستم 😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 250 پست
خوشم میاد زود باورید و سااااده و به همه چی دامن میزنید متاسفم

عزیزم ولی من خوشم نمیاد کسی اینقدر زود قضاوتم کنه فقط سوال بود .چون توتاپیکت بودم ک ناراحت شدی و میگفتی کی گفته .کجای سوال من نشون داد ب شما ک دارم دامن میزنم ب چرت و پرتای سایت!؟

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ولی من خوشم نمیاد مسیاینقدر زود قضاوتم کنه فقط سوال بود .چون توتاپیکت بودم ک ناراحت شدی و میگف ...

واضحه و روشن بود. شما ک تو تاپیک من بودی و دیدی من اصلا روحمم خبر نداشت. پس دلیلی نداشت بپرسید عهههه خودش خالی بسته بودی😐

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
واضحه و روشن بود. شما ک تو تاپیک من بودی و دیدی من اصلا روحمم خبر نداشت. پس دلیلی نداشت بپرسید عهههه ...

گفتم لابد داستان جدیده ک دارن درست میکنن .اینجا هردیقه ی چرتی درست میکنن .فکر نکنم سوال پرسیدن جرم باشه

گفتم لابد داستان جدیده ک دارن درست میکنن .اینجا هردیقه ی چرتی درست میکنن .فکر نکنم سوال پرسیدن جرم ب ...

پس شما هم دوست دارید داستانای چرتو دنبال کنید😐

عههه قدیما تعلیق شدی؟؟؟؟ واقعا اون موقع تعلیق هم میکردن؟؟؟ یادم نمیاد     کاربریت چی بود؟ ...

کاربریت مال زمان  حضرت نوح لامصب ۸۹😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
پس شما هم دوست دارید داستانای چرتو دنبال کنید😐

والا تعجب کردن و سوال پرسیدن معنیش این نیست ک دنبال کننده ی چرت و پرت باشم چون میشناختمت سوال شد همین انگارولی انگار تو خودت دنبال اینی ک یجورایی حرفت وسط سایت پهن باشه ک حالا چسبیدی ب من .برو اونیک حرف زده رو پبدا کن دنبال چی هستی تو؟از ی سوال من اعصاب خوردی درست نکن برعکس تو من حوصله این چیزارو ندارم تاالانم ک حوابتو دادم بخاطر این بود ک بدونی فقطسوال شدبرام .حالاک باور نمیکنی و دوستداری ادامه بدی دیگ مهم نیست برام موفق باشی🍒

عه اینجا دارید سوال از قدیمی ها می‌پرسید که کجا هستند 

منم قدیمی هستم واسه ۹۱..ناناز..... ولی چون چند سال نیومدم زمرش کلا یادم رفته دوباره امسال از بی فضای مجازی بودن خخخ راهم افتاد به اینجا 

چند تا رو میگم بگید خبری دارید ازشون 

سایو که آشپزی میکرد 

شاپرک 

نانا که خیلی منتطر نی نی بود و تو شمال فکز کنم بود و معازه داشت 

ابریشم 

فاطیما 

گلبرگ 

و خیلی های ریگه

💞قاضی فقط خداست ..کمتر قضاوت کنیم 💞
والا تعجب کردن و سوال پرسیدن معنیش این نیست ک دنبال کننده ی چرت و پرت باشم چون میشناختمت سوال شد همی ...

خوبه والاااا😐امثال شما ها دامن میزنن ب همه چی و یک کلاغ چهل کلاغ میکنن اخر هم مقصر ما میشیم؟ 

ادم وقتی تو تاپیک یه کاربر هست و میبینهههه ک کاربر همه چیو انکار کرده ،گفته روحشم خبر نداشته ،گفته دروغههه، دیگه نیازی ب سوال پرسیدن نبود

سوال پرسیدن شما فقط نشونه یچیزه، ک هم من خوب میدونم. هم شما

ادم وقتی ب یه حرف حق برخورد میکنه و جوابی براش نداره میگه دیگه حوصله ندارم.

همچنین🌱

خوبه والاااا😐امثال شما ها دامن میزنن ب همه چی و یک کلاغ چهل کلاغ میکنن اخر هم مقصر ما میشیم؟  ...

تو خوبی .تو‌تاپیکت تگش میکردی ازش میپرسیدی ن اینک بین اینهمه ادم ب من گیر بدی بخاطر یسوال.منم فهمیدم تو دنبال چی هستی .خوش باشی 

تو خوبی .تو‌تاپیکت تگش میکردی ازش میپرسیدی ن اینک بین اینهمه ادم ب من گیر بدی بخاطر یسوال.منم فهمیدم ...

میگم ک دنبال حواشی هستید و اصلاااا ب اطرافتون یه ذره دقت نمیکنید

اگ دقت میکردید میدید من همون صبح اول از همه همون شخصو ریپلای کردم😂😂

میگم ک دنبال حواشی هستید و اصلاااا ب اطرافتون یه ذره دقت نمیکنید اگ دقت میکردید میدید من همون صبح ا ...

والا برام مهم نبوده ک تو چیکارکردی .عنوانتو خوندم اومدم تو تاپیکت دیگ.اهمیتی برام نداشته حالا تو هی ریپلای کنی بالاو پایین بپر ‌.دنبال دیده شدنی ک انگار ب ارزووهدفت رسیدی بکش بیرون از من😏

2810