۱۳ یا ۱۴ سالی هست که به اینجا نمیام...فکر میکنم دوستام همشون رفتن راستش یه جور عجیبی شد اینجا مثلا کاربر پفک نمکی و دختر آریایی....حتی می می ناز که باهاش دوست صمیمی بودم هم نیست....یعنی تو همه ی تاپیک ها باید می می ناز باشه چون بیشتر اون منو راهنمایی کرد خدا خیرش بده آخرین بار یادمه با هم حرف زده بودیم و میگفت که خیلی از دست بیماریش ناراحته و خسته شده..بعد اونم که دیگه کاربریم تعلیق شد و دیگه نیومدم...درکل خیلی فضاش بزرگتر شده و در عین حال پر از آدما با افکار متفاوت و قشنگه😍😍😍😍
با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم...کردم انگار که درست نمیشود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
من ک همزمان با عضویتم اینجارو شناختم، ولی قبلا ی چیزی سرچ میکردم یهو از نی نی سایت هم مطلب میومد خیلی بهش توجه نمیکردم ولی از وقتی عضو شدم و فهمیدم قبلا ب چه صورت بوده اینجا و الان کاربرارو موضوعات ب چ صورتن اصلا دلم نمیخواد تاپیکای جدید رو بخونم و هروقت بیکار میشم میگردم تاپیک های خیییلی قدیمی رو میخونم ک چقد خوب و مودب بودن و منو میبرن ب اون دورانی ک چقد انسانیت و خوبی وجود داشت و الان کاربرای قدیمی رو ک میبینم سال عضوینشون رو واقعا برام محترم و دوست داشتنی هستن، من خودم ۳۴ سالمه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!