۱۳ یا ۱۴ سالی هست که به اینجا نمیام...فکر میکنم دوستام همشون رفتن راستش یه جور عجیبی شد اینجا مثلا کاربر پفک نمکی و دختر آریایی....حتی می می ناز که باهاش دوست صمیمی بودم هم نیست....یعنی تو همه ی تاپیک ها باید می می ناز باشه چون بیشتر اون منو راهنمایی کرد خدا خیرش بده آخرین بار یادمه با هم حرف زده بودیم و میگفت که خیلی از دست بیماریش ناراحته و خسته شده..بعد اونم که دیگه کاربریم تعلیق شد و دیگه نیومدم...درکل خیلی فضاش بزرگتر شده و در عین حال پر از آدما با افکار متفاوت و قشنگه😍😍😍😍
با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم...کردم انگار که درست نمیشود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
اسی اگه کاربر قدیمی هستی قطعا باید انار رو بشناسی میشناسی؟
همونکه دخترش با اب جوش سوخته بوود!!!
بله میشناسمش بیچاره کاربر انار و مامان آلاله هم خیلی واسشون ناراحت شدم 😔
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....⧉حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدمhttps://abzarek.ir/service-p/msg/1167349
هارلی کوئین اره میشناختم همیشه پربازید بود یادم نمیاد خیلیا رو میشناختم
با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم...کردم انگار که درست نمیشود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
هارلی کوئین اره میشناختم همیشه پربازید بود یادم نمیاد خیلیا رو میشناختم
اره
از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....⧉حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدمhttps://abzarek.ir/service-p/msg/1167349
و تنها کاربری که دروغهای سهمگینی میگفت ثمین بود که دیگه به کسی اعتماد نکردم🤦♀️😄
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥