2777
2789
عنوان

سلام بچه ها من کاربر قدیمی هستم 😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 250 پست
ن بابا تو سایت هست 

اسم جدیدش چیه 

من خدا را در قمقمه ای آب یافتم .در عطر کوچه باغ های کودکی؛در خلوص بعضی کتابها؛حتی نزد بی دینان؛اما تقریبا هیچ گاه وی را نزد کسانی که کارشان سخن گفتن از اوست .نیافته ام .....
ببخشید کاپ‌کیک یعنی الان فوت نشدن ؟

مگ قرار بود فوت بشه میشه جریان رو بگی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کنه ک‌تعلیق شده باشه و حالش خوب 

والا من یکیو دیدم حس کردم کاربری جدید کام کیکه 

من خدا را در قمقمه ای آب یافتم .در عطر کوچه باغ های کودکی؛در خلوص بعضی کتابها؛حتی نزد بی دینان؛اما تقریبا هیچ گاه وی را نزد کسانی که کارشان سخن گفتن از اوست .نیافته ام .....
مگ قرار بود فوت بشه میشه جریان رو بگی 

نمیدونم عزیزم منم .ولی قبلا ک بهارستون بود اسم کاربریم تو خیلی از تاپیکا میدیدمش و فعال بود واسه همین برام سوال بود 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 
اسی اگه کاربر قدیمی هستی قطعا باید انار رو بشناسی  میشناسی؟

انار و نه نشنیدم اما ببین پفک نمکی رو میشناختم دنیا همسرم که میدونم دروغش دروامد بعد دختر آریایی پرنسس دیانا 

آرتمیس 

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
شما کاربر شان آی یادت هست  شخصیت خاصی داشت اونم میگفت سرطان استخوان داره فکر کنم  نمیدون ...

من شان آی یادمه،خیلی تو فکرشم یهو غیب شد

هیــــــــــــــــــــــــس !!!یواشتر از عشقتون بگید !!!شاید کسی تنها باشه !!! اینقدر این باهم بودنتونو به رخ نکشید... قدرش را بدانید... دستانش را ببوسید... ساعتها نگاهش کنید... از دستش ندهید... برایش وقت بگذارید... از کنارش بودن 

کسی دنیا همسرمو میشناخت؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           
بله 

خوشبختم ...

حلال کن اگر زود وبد نوشتم وحس منفی بهت انتقال دادم درمورد می می ناز ...راستی هرچند وقت کاربرا تگش میکنن براش فاتحه میفرستیم و...

خوشا ب سعادتش اینقدر خوب بوده که یادش میکنن حتی تومجازی ...

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

@sogoliiiish2000     اینه کاپ کیک عصبانی

وآس هَرکی شّآخی،وآسْ ما بِگو اُولیات بیآد😁😁  اون کسی  که دنبالته رفتگره شهرداریه  ما اشغالا رو تحویل نمیگیریم 👌🏻👌🏻 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕
کسی دنیا همسرمو میشناخت؟

اره اونموقع من تازه اومده بودم نی نی سایت اونم عضو شده بود

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

کلاغ سیاه

دختررویاها

هارلی کویین

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           
خوشبختم ... حلال کن اگر زود وبد نوشتم وحس منفی بهت انتقال دادم درمورد می می ناز ...راستی هرچند وقت ...

نه عزیزم اینجوری نگو ناراحت میشم 

ممنون گلم منم ناراحت شدم اما خوب....

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
2810