2777
2789
عنوان

سلام بچه ها من کاربر قدیمی هستم 😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 250 پست
همونکه دخترش با اب جوش سوخته بوود!!! بله میشناسمش بیچاره کاربر انار و مامان آلاله هم خیلی واسشون نا ...

چی شدن 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نه بابا کاربر ۹۸ و ۹۹ بود که همش میرفت پربازدیدا یکم مشهور شده بود ولی گفتن دروغ گفته و نی نی یار تع ...

آره میگم همین چند سال پیش بود که کاربریشو تو سایت دیدم

مال زمان می می ناز اینا نبود

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کی کاربر سر اشپز و میشناسع  اونکه اسمش گندم بود

من میشناسم 

یکی هم بود ماریا قناد درسته؟

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
کاربر اقا ماه نو رو میشناختی؟ تنها مرد سایت اسمشو بعد کردش نیو مون

یدونه ام بود جوانمرد بودفک کنم...

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           
من سال ۹۶ که اومدم اونم اینجا بود اگه اشتباه نکنم 

ن فکر کنم ۹۸ بود 

وآس هَرکی شّآخی،وآسْ ما بِگو اُولیات بیآد😁😁  اون کسی  که دنبالته رفتگره شهرداریه  ما اشغالا رو تحویل نمیگیریم 👌🏻👌🏻 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕
انار یه دختر بچه بود که سوخت که کل سایت برا دوا درمونش پول جمع کردیم به حدی معروف شد که امکان نداشت ...

خود دختره عضو بود یا مامانش؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ن فکر کنم ۹۸ بود 

اهه پس اشتباه دیدم 

نمیدونم 

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
من میشناسم  یکی هم بود ماریا قناد درسته؟

ماریا قنادو من یادمه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           

والا اینم یادم‌نمیاد 

از اقایون بابا حجت رو میشناختم فک کنم قدیمیه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

من میشناسم  یکی هم بود ماریا قناد درسته؟

اره  خودشه عزیزم  داستان زندگییشم میزاشت

وآس هَرکی شّآخی،وآسْ ما بِگو اُولیات بیآد😁😁  اون کسی  که دنبالته رفتگره شهرداریه  ما اشغالا رو تحویل نمیگیریم 👌🏻👌🏻 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕

یه کاربری بود که مثل وقیح امروزی بود  

اون عکسای خ-اک بر سری میذاشت و اذیت میکرد

همین ماه نو نبود؟

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

2810