2777
2789
عنوان

سلام بچه ها من کاربر قدیمی هستم 😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 250 پست
اسی اگه کاربر قدیمی هستی قطعا باید انار رو بشناسی  میشناسی؟

همونکه دخترش با اب جوش سوخته بوود!!!

بله میشناسمش بیچاره کاربر انار و مامان آلاله هم خیلی واسشون ناراحت شدم 😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

کسی کاربرآشانان و میشناخت؟؟؟؟

وآس هَرکی شّآخی،وآسْ ما بِگو اُولیات بیآد😁😁  اون کسی  که دنبالته رفتگره شهرداریه  ما اشغالا رو تحویل نمیگیریم 👌🏻👌🏻 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انار و نه نشنیدم اما ببین پفک نمکی رو میشناختم دنیا همسرم که میدونم دروغش دروامد بعد دختر آریایی پرن ...

انار یه دختر بچه بود که سوخت که کل سایت برا دوا درمونش پول جمع کردیم

به حدی معروف شد که امکان نداشت تو این سایت باشی و اسمش به گوشت نخورده باشه

نمیگم شما الکی میگی ولی تعجب کردم انار رو نمیشناختی

کاربریت مال چه سالی بود؟

من شان آی یادمه،خیلی تو فکرشم یهو غیب شد

خوشگلم بود درسته؟

موهاشو پسرونه انگار میزد 

یه دختر داشت از شوهرش میخواست جدا بشه 

خیلی نارحت شدم براش چون مریض هم بود 

من با رفتن خیلیا تو نینی سایت ناراحت شدم 😥

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
انار و نه نشنیدم اما ببین پفک نمکی رو میشناختم دنیا همسرم که میدونم دروغش دروامد بعد دختر آریایی پرن ...

اونا مال سال ٩٧ هستن.پ زیادم قدیمی نیستی

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
من

الانم هست؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           
کلاغ سیاه دختررویاها هارلی کویین

هارلی کوئین اره میشناختم همیشه پربازید بود یادم نمیاد خیلیا رو میشناختم

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
هارلی کوئین اره میشناختم همیشه پربازید بود یادم نمیاد خیلیا رو میشناختم

اره

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           
کسی دنیا همسرمو میشناخت؟

بله پریا اسمش بود 

منم از سال ۹۱ اینجا عضو شدم 

و تنها کاربری که دروغهای سهمگینی میگفت ثمین بود که دیگه به کسی اعتماد نکردم🤦‍♀️😄

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

ممنون میشم لینکشو بذاری گلم شرمنده

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
2810