2777
2789
سلام گلم، من کتاب کمک درسی چاپ کردم و درواقع به جز نوشتنش و ویراستاریش، همه ی مراحل به عهده ی ناشر بود، همین طور که فرشته جان گفتند. هزینه ای هم برام نداشت. موفق باشی خانمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطالبتونو پیش چندتا ناشر ببرید،ببینید شرایطشون چیه، اگه خوششون بیاد و براشون سود داشته باشه (مثلا کمک درسی که من کار کردم) قبول میکنند و یه درصدی هم به شما میدند، که اون درصد رو(که ناشر تعیین میکنه) در قیمت کتاب و تیراژش ضرب میکنند و به شما میدند. البته این جور مواقع برای ما همین که یه اثری به جا بمونه و به قول شما اون مطالب به اسممون باشه،یه جورایی کافیه.
حالا جه اشکالی داره با یه ناشر مشورت کن اما اگه مطالب دستنوشته خودته بهش نده تا مطمین نشدی

من نشر متخصصان رو معرفی میکنم میتونید رایگاه مشاوره هم بگیری ازشون برای گرفتن مجوز ها و چاپ کتابت 

ضحی هستم و عاشق اسمم و نور!  
من نشر متخصصان رو معرفی میکنم میتونید رایگاه مشاوره هم بگیری ازشون برای گرفتن مجوز ها و چاپ کتابت&nb ...

ممنونیم از نظر لطفتون.
جدول به روز شده هزینه چاپ کتاب هم در سایت موجوده که میتونید با خیال راحت بهش مراجعه کنید.