2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوا جان من یه ترجمه کوجک داشتم تالیف نداشتم اما برای ترجمه زنگ زدم به ناشر قرار گذاشتیم صحبت کردیم قرارداد بستیم دیگه حروف جینی و ویرایش و صفحه بندی و ارشاد و همه جیز با خودش بود تیراژ رو مشخص میکنی جک میدی میای خونه البته من برای فروش نداشتم تیراژم محدود بود و اهدایی
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
عکس روی جلد و عکس های فصل ها رو خودت انتخاب میکنی قالب صفحه بندی رو هم همینطور من حتی تایپ هم نکردم دستنویس بهش دادم
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
ممنونم فرشته سفید عزیزم. فکر کنم اینکه شما گفتین شبیه مراحل چاپ پایان نامه باشه درسته؟.. ممنونم که اومدی عزیزم. بیشتر هدفم چاپ کتاب با تیراژ مثلا 500 تا هست..اصلا نمی دونم اینقدر میشه؟ قبول می کنن....؟
ONLY. GOD.
بله صدوپنجاه تا هم قبول میکنن من هزارتا تیراژ رفتم شبیه پایان نامه نیست جون اون بیشتر مکافاتاش با خود ادمه اما ناشر همه کار میکنه
ببین مثلا ناشر به من گفت موضوعات صرفا علمی کمتر تو ارشاد معطل میشن مثلا به صورت تخصصی راجع به بیولوژی .اما کتابهای داستانی اخلاقی شعر داستان ووووو بیشتر معطل میشن تو ارشاد
حالا جه اشکالی داره با یه ناشر مشورت کن اما اگه مطالب دستنوشته خودته بهش نده تا مطمین نشدی
امیدوارم بزودی جاپشون کنی لذت میبرم از ادمای فعال و جویای دانایی موفق باشی دوست من
2810