2777
2789

باشوهرم سر هیز بازیاش دعوام شده رفته بودیم پارک هی باسن زن هارو دید میزد یبار نه دوبار نه صدبار نگا کرد اعتراضم کردم که مردای دیگه نگا نمیکنن فقط تویی هیزی گفت اونا زناشون زنن  چندروزه قهرم علاوه بر این دعوا کلا با من از لحاظ جنسی سرده ماهی یبار من برم بزور میاد نرم نمیاد کلا معتاد خود ارضایی هم هست

هربار که قهر میکردیم بدون عذر خواهی حرف میزد منم جوابشو میدادم اشتی میکردیم اینبار هرچی حرف میزنه فقط بهش فحش و ناسزا میگم گفتم انقدر نگاه کن تا لوچ شی یکیم پیدا میسه ناموس تورو دید بزنه منم پا میدم بهش میرم پی عشق و حالم توام برو انقدر نگا زنا مردم کن تا بمیری 

این چندروز هیچ رو ندادم بهش گفت شربت درست کردی برای منم بیار گفتم بمن چه باز یه ساعت بعد گفت فلانو بده من گفتم مگه چلاقی پاشو وردار 

هی میاد تعریف کنه فلان جا چی شده بود اینکه سرشو درنمیاورد از گوشیش منم محل نمیدم میگم با من حرف نزن ازین به بعد کارت پولی فقط منم پرستار دخترت 

حالا امروز مثلا به دخترم میگفتم پاشو فلان چیزو بده من شوهرم بدو بدو میرفت میاورد شبا هم بزور بوس میکنه میره سرکار هرچیم هولش میدم فحش میدم باز از رو نمیره

شما بودید اشتی میکردید 

چکارکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی چقدر مدل حرف زدنت بامزه س لوچ شی و هیچ محل نمیدی🤩

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!