********** بسم ا.. الرحمن الرحیم ************
یا اللهُ یا رَبِّ یا حَیُّ یا قَیّوم یا ذَالجَلالِ وَ الاکرام اَسئَلُکَ بِاسمِکَ اَلعَظیم اَلاَعظَم اَن تَرزُقَنی رَزقاً
حَلالاً طَیِّباً بِرَحمَتِکَ الواسِعَه « یا اَرحَمَ الرّاحِمِین »
هزینه طراحی
طراحی تقویم های تک برگ دبواری و حجمی : 3000 هزارتومان
تقویم های 5 برگ 4 فصل ( هر برگ تقویم برای یک فصل همراه با کاور): 6000 هزار تومان
تقویم های 6 برگ فصلی: 8000 هزار تومان
تقویم های 13 برگ رومیزی و دیواری: 15،000 هزار تومان
نحوه دادن سفارش
شما عکس ها ی کوچولوتون رو و کد عکس و یا تقویم و یا تم مورد نظرتون را به ایمیلم میفرستین من بعد از طراحی نمونه ی کوچیک شده ی کار رو به ایمیلتون ارسال میکنم شما در صورت رضایت هزینه ی کار رو به کارت من ارسال میکنین و شماره ی پشتیبانی رو به ایمیلم میفرستین و بعد من اصل کار رو براتون ارسال میکنم.
آدرس میلم:
Dehghan_razi@yahoo.com
اگر عکس های برای شما باز نمی شه به دلیل سرعت پایین اینترنته ، لطفا فایل زیر را دانلود کنید (فایل PDF )، تا همه نمونه ها تقویم 93 را باتوضیحات کامل در قالب سه فایل دریافت کنید .
نمونه تقویم های حجمی سال 1393
بر روی فایل زیر کلیک کنید تا مجموعه کامل نمونه تقویم های حجمی را به صورت یکجا و درقالب یک فایل PDF دریافت کنید .
heramy.pdf
نمونه تقویم های سالیانه سال 1393
بر روی فایل زیر کلیک کنید تا مجموعه کامل نمونه تقویم های سالیانه را به صورت یکجا و درقالب یک فایل PDF دریافت کنید .
salyaneh.pdf
نمونه تقویم های ماهیانه (13 برگ ،7برگ، 5 برگ ) سال 1393
بر روی فایل زیر کلیک کنید تا مجموعه کامل نمونه تقویم های ماهیانه را به صورت یکجا و درقالب یک فایل PDF دریافت کنید .
davazdeh_mah.pdf
با تشکر