2777
2789
سلام دوستان خانم تهرانی گفتن این ماه یااوایل ماه بعد حتما جوایزو میدن سربزنید حتما
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل دی ماه فرمودند جایزه هامونو میدن یااواخراذرماه
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
خیلی زشته . اون موقع که تو مسابقه شرکت کردم منتظر بودم ده ماه بعد باردار شدم الان بچم داره دنیا میاد و همچنان از جوایز خبری نیست . متاسفممممم
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
ایمیل من هنوز نیومده
عطر و ادکلن خوب بود اگر مبلغشو میدادن اما من خوشم اومد از سایت خانومی هم جنساشون جوره و برندهای خوب دارن هم خرید دارم ازشون. البته بستگی داره یکی خرید آرایشی بهداشتی داشته باشه یا نه منکه داشتم چیزایی که میخواستم انتخاب میکردم از 200 هم بیشتر شد خخخ
2810