2777
2789
جایزه ماتابلوفرش باید باشه خیلی زحمت کشیدیدم ازهمه چی زدیم دیگه اینجا سایت باید رسیدگی کنه خودشو نشون بده که اینطورکلاهبردارازاب درنیان خواهشا پیگیری شود جایزه قبلیاروبزارید بدید بعد مسابقه جدید بیارید
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
من به مامانم قولشوداده بودم گفت نمیدن گفتم نه نی نی سایت معتبره اقای زاهد خانم تهرانی مسئولان رسیدگیییییییییییییییییییییییییییییییییی
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربران محترم در حال حاضر این مشکلی هست که بوجود اومده. متاسفانه پیشنهادات شما برای سایت میسر نیست. خدمتتون عرض کردم با برندگان مسابقه آتی هدیه ای نیز به شما تعلق میگیرد. در ضمن تقریبا تمام مسابقات ما با هدایای نفیس همراه بوده است. بنابراین مطمئن باشید با یک یادبود بیست هزار تومانی سر و تهش رو نمیبندیم. لطفا منتظر باشید با هدیه مسابقه آتی در خدممتون هستیم
مدیریت محترم سایت باسلام واحترام مابرندگان مسابقه اسفند ماه بعد از چندین ماه چشم انتظاربودن فقط تابلو فرش هدیه میخواهیم دوستان زحمت زیادی کشیدند خواهشا جوایز اسفند راهمانطورکه قول دادید تابلوفرش نفیس اهدا کنید باتشکر
برندگان معترض لطفا به این تاپیک بیاید تا آبروی این شرکت کلاهبردار رو ببریم تا دیگه نتونه با کسی اینطوری بازی کنه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1439283&T=%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA_%D9%81%D8%B1%D8%B4_%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF_%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1_%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D8%AA_&postID=55527743
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام بعد مدتها اومدم تاپیک کلاهبرداری فرش میلاد رو دیدم که خود خانوم تهرانی زده بودن ولی متاسفانه تعطیلش کردن ما این همه مدت منتظر تابلو فرش بودیم کلی به این و اون گفتیم تابلو فرش چهره ی پسرم این روزا میرسه خیلی ضایعمون کردین حداقل خودتون با یک تابلو فرش دیگه صحبت کنید همون جایزه رو دوباره در نظر بگیرین من خودم به شخصه 6مین باری بود که برنده شدم و فقط به خاطر اینکه جایزش تابلو فرش بود تلاش کردم و وقت گذاشتم
و الا تا به حال خیلی چیزها برنده شدم که ارزش این یکی از همه بیشتر بود
100ت خرید از سایت کودکو
یکبار چاپ عکس روی شاسی لیوان تیشرت آتلیه حس
یکبار 100ت خرید از سایت آلو
بار دیگه چاپ دو تا عکس رو شاسی آتلیه عکسباران
بار بعدی 100ت خرید از پوشاک سیب سبز ولی اینبار تابلو فرش بود خیلی فرق میکرد لطفا خودتون حلش کنید و جایزه ما رو هر چه سریعتر و همون تابلو فرش در نظر بگیرید
خدا کنه جایزه دوره بعد در حد و اندازه قیمت تابلو فرش باشه وگرنه نی نی سایت خیلی از مخاطبانش رو از دست خواهد داد.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
اقای سعادتیان تابلوفرش میلاد توافقاتی که با اون مجموعه شده از آن طرف اجرا نشد لیکن همانطور که مستحضرید شرکت درباره اتهام زده شده از جانب شخص خانم مونا تهرانی اقدام قانونی کرده و در حال رسیدگی هست
اخه چه توافقاتی بوده؟؟؟
توروخدا زودترجایزه هامونو بدید دیگه لااقل یه تابلوفرش بدین ماپیش خونواده هامون سربلند بشیم من به همه گفتم تابلوفرش برنده شدم
اخجون مسابقه جدید خواهشا ازین جایزه ها برامون درنظربگیرید باتشکر ازسایت مسابقه بزرگ زیبا ترین سیسمونی و اتاق نوزاد شرکت Mamo برترین برند اکسسوری اتاق کودک اقدام به برگزاری مسابقه بزرگ زیباترین سیسمونی و اتاق نوزاد نموده است . جوایز این دوره به شرح زیر می باشد : نفر اول : بن خرید به ارزش 7.000.000 ریال از محصولات مامو نفر دوم : بن خرید به ارزش 5.000.000 ریال از محصولات مامو نفر سوم : بن خرید به ارزش 3.000.000 ریال از محصولات مامو
2810