2777
2789
عنوان

چند روزه لگد میزننههههه

453 بازدید | 30 پست

چند روزه لگد میزنه نینیم خیلی خوشحالم باباشم قراره سوپرایزش کنم بهش بگم چجوری بگم بهش آخه میترسم سکته کنه

ʙᴇ ᴛʜᴇ ɢᴀᴍᴇ ᴄʜᴀɴɢᴇʀ🌙🌿 

چرا سکته کنه؟!

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باباش نمیدونه بارداری 

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

عزیزم بسلامتی طبق تیکرت باید ۷ هفته باشی، یکم خیلی زوده واسه لگد زدن ، اگه منظورتون اینه که تازه فهمیدین باردارین و میخواید شوهرتونو سوپرایز کنید ایده زیاده دنبال چیز خاصی باشین چون لحظش همیشه تو ذهنتون میمونه

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
من بچه اولم تا ماه ۸ لگد نزد  بچه دومم که الان باردارم از اوایل ماه پنجم ‌حرکتاشو حس کردم  ...

پسر منم دوماهه لگد میزنه خیلی تنبله بچم

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
2810