2777
2789
شوهرم تو یه مغازه کار میکنه بیمه کارگری تامین اجتماعی داره براش سبد کالا تعلق نمی گیره پدر شوهرم هم باز نشسته تامین اجتماعی هس برا اون هم نمیدن یعنی چی ما هم تو این مملکت هستیم سهم داریم چرا ما رو سواکردن ما که از خیلی ها نیازمندیم برا اونا میدن از روی چه معیاری برا یه عده میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فقط به میلیونر به بالا تعلق میگیره
ما ها توانایی حل مشکلاتمونو داریم اونا بلد نیستنو ونیازمندن باید دستشون گرفت حتی ماها باید یارانمو نو بدیم به اونا خیلی اذیتن بنده های خدا
اگه میشد نگاهت رو تو حجم یه سرنگ جا داد/اگه میشد فقط یکبار پر و بالی به رویا داد/ من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم
معلوم نیست رو چه حسابی میدن من همسرم شغلش ازاده و بیمه هم نداریم و تعلق نگرفته.پدرمم باز نشسته است و بازم تعلق نگرفته.
یکی از دوستان امروز میگفت تو دو مرحله قراره بدن شاید تو بعدی به بقیه هم بدن
برای دنیا تو شاید فقط یک نفر باشی ولی برای یک نفر شاید اندازه یه دنیا ارزش داشته باشی...
من دیروز رفته بودم فروشگاه خربد شرمم میشد به ادمای تو صف نگاه کنم داشتن از سر و کول هم بالا میرفتن
برای دنیا تو شاید فقط یک نفر باشی ولی برای یک نفر شاید اندازه یه دنیا ارزش داشته باشی...
2810