2777
2789
به مادربزرگم‌نمیتونم بگم چون مریضه متوجه هم نمیشه با عمم راحتم فردا میگم میدونم عمم باور میکنه ولی ر ...

شما چند سالته ؟ببخشید چرا خونه مادربزرگتی ؟

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه جای تو بودم همین الان اینجوری براش پیام میدادم ،برا خودم متاسفم ک همیشه فکر میکردم اگه پدرمادرندارم،یک عموی دلسوز دارم ک میتونم بجای همه نداشته هام بهش تکیه کنم،برا خودم متاسفم ک همیشه خداراشکرمیکردم ک عموم هست ک اگه چشم ناپاکی خواست نگاه هرزشو ب طرفم بچرخونه ،عموم هست ک جفت چشاشوازحدقه در بیاره برا خودم برای اون همه دوست داشتن صادقانه عمووبرادرزادگی متاسفم ،امشب تنها شبیه ک تو زندگیم فهمیدم عموهم میتونه نامحرم بشه اونقدر نامحرم ک آدم از ترس همخونگی باهاش نصف شب خواب را ب خودش حروم کنه 

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
من اگه جای تو بودم همین الان اینجوری براش پیام میدادم ،برا خودم متاسفم ک همیشه فکر میکردم اگه پدرماد ...

نمیتونم نمیخوام روش باز بشه میخوام وانمود کنم نفهمیدم میترسم ادامه بده

تا جایی که میتونی مثبت فکر کن شاید خواسته نازت کنه

آخه نمیشه همسر ادمم برا ناز کردن دست نمیبره زیرلباس آدم چ برسه ب عمو

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
چیکار کنم بعد این چه برخوردی بکنم خودش خیلی باحیاست واقعا تعجب کردم شایدم الان پشیمونه  فردا ب ...

گلم ، باهاش برخورد قاطع بکن و اگه بزرگتری داری که میتونی روش حساب کنی حتما بهش بگو و حواست باشه تنها نباشی.

منم تو شرایطت بودم و اینطوری تونستم جلوشو بگیرم.

2810