2777
2789
عنوان

رایگان آموزش میدم

144 بازدید | 8 پست

البته می‌دونم به نظر رایگان آموزش دادن طرفداری نداره.

ولی من پولی نمی‌گیرم.بابت آموزشم.

اطلاع رسانی میکنم چون شاید کسی دوست داشته باشه یاد بگیره.و ندونه.

عروسک بافتنی آموزش میدم.

و از پایه داخل پیجم فیلم گرفتم و گذاشتم.

و الان دارم از آموزش عروسک دوم فیلم میگیرم.

اسم کانال تلگرامم و اینستاگرامم

dolls_hanan

و البته تو کانال تلگرامم آموزش میدم.

نمونه عروسک هام.

سلام من یک بافنده عروسک هستم.سابقه کاریم از سال ۹۷ هست.سفارش میگیرم و عروسک هامو میفروشم.از اینکار لذت میبرم و خوشحالم می‌کنه.اگر دوست دارین عروسک من با اسم (حنان) داشته باشیم.ادرس پیج اینستاگرامم و تلگرامم این هست.(dolls_hanan)

نه اینستا بالا میاد نه تل

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
نه اینستا بالا میاد نه تل

من راحت داخل هردوشون میرم مخصوصا تلگرام.🌸

سلام من یک بافنده عروسک هستم.سابقه کاریم از سال ۹۷ هست.سفارش میگیرم و عروسک هامو میفروشم.از اینکار لذت میبرم و خوشحالم می‌کنه.اگر دوست دارین عروسک من با اسم (حنان) داشته باشیم.ادرس پیج اینستاگرامم و تلگرامم این هست.(dolls_hanan)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما عضو میشم 

🌸🙏

عزیزم من عضو شدم ت تل  ابزار کار و اموزش نمونه بعدی رو داخل کانال کی میزاری؟

ابزار کار همونه که برای عروسک اول معرفی کردم.

نصف آموزش سر عروسکو امروز گرفتم ولی نتونستم بقیشو هم تموم کنم.چون باید میبافتم.

فردا اولین فیلم از عروسک دومو میزارم

من تازه عضو شدم  میشه اون قسمت ابزار کار رو سنجاق کنی؟🙃😄

خوش اومدین به کانال حنان🤗🌸

قیمت ها و آموزشی ها سنجاق شدن.

با سرچ آموزشی#   هم میتونین پیداش کنین🙏