2777
2789
عنوان

بی بی چکم هاله انداخت ولی آزمایشم منفی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 30 پست

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایا کرمتو شکر چرا باید هاله بندازه من اینقدر امیدوار بشم

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیق نمیدونم چنددقیقه بعد افتاد چون زود گذاشتمش کنار بعد رفتم دیدمش ازمایشم زنگ زدم ازمایشگاه پرسیدم ...

كاشكي بتاتو ميپرسيدي

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
بیشتر ببینید
فردا صبح میرم جوابو میگیرم از چند به بالا ممکنه احتمال بارداری باشه؟

١٠،١٥

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
بیشتر ببینید
حالا ببینم فردا چنده که گفت فعلا منفیه. اخه یعنی چی فعلا منفیه

فعلا منفيه يعني فعلا بتات پايينه شايد بعدها بيشتر شد

بیشتر ببینید
یعنی ممکنه بره بالا وباردار باشم؟🥲

هيچ از خدا بعيد نيس

بیشتر ببینید

تیتربتا دادی؟ کاش میگرفتی عدد بتات میدونستی بعدم منم بیبی هاله انداخت . مثبت بود ازمایشم بعد اینکه هرلحظه هم فک میکردم الان پریودمیشم ولی نشدم شکم درد کمردرد ایناهمرو داشتم سینه درد تمام علائم پریودیم بود ولی پریود نشدم بعد واستا چند روز دیگ دیدی پریود نشدی برو دوباره تیتر بتا بده😉

حالا ببینم فردا چنده که گفت فعلا منفیه. اخه یعنی چی فعلا منفیه

ببین بالای ۱۵ مشکوکه فک کنم خب بعد بالای ۲۰نمیدونم یا ۲۵ مثبته بعدم ازمایش تیتر میدی هر دو روز عددت تقریبا دوبرابر یا ۱.۵ برابر میشه  بیشتریا بعد ۵روز عقب انداختن ازمایش میدن 

ممنون از همگی که مثل خواهر به من دلداری دادین ولی من امروز صبح پریود شدم 🥲

اشتباه از خودم بود که امیدوار شدم من به خودم قول داده بودم که دیگه تست نزنم ولی زدم منی که میدونم طبیعی باردار نمیشم نباید الکی امیدوار میشدم ولی در کل دوروز حس کردم مادر شدم وفوق العاده حس قشنگی بود🙂

امیدوارم تمام اونایی که منتظرن مادر بشن وانتظار نکشن چون خیلی سخته توکل منم بخدا هر موقع صلاح دونست به منم بده.😊

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺

سلام بچه ها من دوره های ۳۴ روزه س ۱۸ دی پریود شدم ولی هنوز خبری از پریودی نیست دو روز به موعدم مونده البته دوره هام تقریبا نامنظمه منتها همیشه بی بی چک میزدم منفی میشد دیروز ظهر یدفعه یه بی بی زدم به سختی یه هاله دیدم که خیلی کمرنگ بود ولی امشب یه بی بی زدم منفی شد هر روز یه چند ساعتی به طور خفیف دل درد پریودی دارم ولی هنوز خبری نیست نمیدونم آیا این هاله واقعا مثبت بوده؟بی بی چک هم مدیکوره