2777
2789
عنوان

از نورابل کلاه بردار خرید نکنید تو رو خداااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 9216 بازدید | 26 پست

این سایت و فروشنده کلاه برداره. سفارش من بیش از 50 روزه ارسال نشده. کامنت پستاشم دیگه میبنده.

تخفیفاش ک کلا الکیه ک شما رو ترغیب کنه ک خرید کنین. هر چی داستان سر هم کرده دروغه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این سایت و فروشنده کلاه برداره. سفارش من بیش از 50 روزه ارسال نشده. کامنت پستاشم دیگه میبنده. تخفیف ...

بعدشم یه مشت اشغال برات میفرسه

۷ تا شال ازش خریدم خدارو شاهد میگیرم دوتاش هم اندازه نبود. شاهکاریه اینجوری تولید کردن

زنگش زدم با تهدید و هزارجور سختی پولو ازش پس گرفتم و جنس رو مرجوع کردم

کلاه بردار قرنه این دختره

من یه باکس سفارش زدم نفرستادم گفتمم گفتن پیگیری می‌کنیم دیگه جواب نمیدن از وقتی دیدم تو جشنوارس من دفعه اول که دیدم خر شدم کلی سفارش دادم کارا کلا کج و کوله چروکا نامنظم ولی خب با قیمت تخفیفش می ارزید یعنی 70 تومن در همون خد بود نه 400 تومن دو تاش بهتر بود برداشتم برا خودم.

جدیدا زده تو کار زیور الات هنوز شروع نکرده کد خداحافظ میده من یه دونه دستبند بابونه خریدم زنجیرش ازینا بود که به فلش آویز میکنن حلبی قیمت زده بود 2 میلیون ابکاری طلا و این حرفا تو تهفیف صد تومن ولی صد تومن زیادش بود فوقش بیست تو من انگشتر سیلور میزنه 4 میلیون اخه بی انصاف من اویز گردن نقره با سنگ عقیق تک نسخه که کلا قلمکاری شده شناسنامه دار کار استاد خریدم 1700 تو چه جور آشغالا تو اینجوری قیمت میزنی بعد تخفیف میزاری خو یکی ممکن خر بشه بدون تخفیف بخره من دفعه اول میخواستم بدون کد بخرم از بس عکساش خاص بود تو پیج بلاگرا دیدم یه هودی هم باشالا ازش خریدم 400 قیمت زدخ بود 800 رنگ و رو رفته ولی خب 300 می ارزید کلی هم پول خیاط دادم تا درستش کنه قابل پوشیدن بشه و روی هودی ها یه بار مد تخفیف گذاشت رسما همون 800 میفروشه. منی که میشناسمش تو تخفیفاش خر میشم میگم صد تومن ببینم چیه . میبینم هیچی نیست خیلی زرنگ دختر قشنگ مار هفت خط

2805

بچها منودوستام بارهااز نورابل سفارش دادیم وسریع رسید ولی اینبار۳ماه طول کشید تابرسه والانم رسیده دستموخیلی ام راضی ام کیفیتشم مث قبله. تازه دوتاشماره دارن توپیجشون ببینین. منم فکرمیکردم مث شما کلاه برداریه چون خطشونوجواب نمیدادن ولی اون یکی شمارشونو جواب دادن وچقدم قشنگ خودشون پیگیری کردنوباهام تماس میگرفتن ک اگ‌ میخاین شالامون موجودشد بفرسیم اگه نمیخاین هزینشوبرگردونیم که من گفته بودم موجودکنینوبفرسین ک فرستادن برام.