2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اسفند ماه با موضوع داغ این روزها:

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 138 پست
وسط هر تاپیکی تبلیغ کنید شماره عکس بدید گزارش میزنم براتون ایندفعه فقط عکس که واقعا زیبا و ساده باشه رای میگیره عکس های تجملی هم نگیرید که باور پذیر باشه خونه تکونی تون
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
🌸 parii 🌸 حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی من بلد نیستم چطوری باید بفرستم ____________________________________ شما عکس رو به آدرسی که گفته شده ایمیل کنید . عکسها به شکل همزمان در تاریخ چهاردهم اکران می شوند mosabeghe@ninisite.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربرا عزیزی که عکساشون رو ارسال کردند بدستم رسید . تشکر میکنم. منتظر سایر عکسهای دیگر هستیم
خانم تهرانی یه سوال این مسابقه کلا تبلیغ ممنوعه درسته؟ هرچند بازم تو تل گرام خیلیا رایهاشونو میبرن بالا
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلام خانم تهرانى یه سؤال دارم ،اگه برنده مسابقه خارج از ایران باشه اونوقت تکلیف جایزه چى مى شه
تمام زندگى ام در دو کلمه ختم مى شود همسرم و فرزندم😘😘😘😘👍🏻 علاقه مندان به زبان المانى بیاین با هم باشیم 😜😜😜😜🤣 http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1560331
علی عشق مامانی هیچ مسئله ای نیست تو مسابقات قبلی ما برندگان خارج از کشور هم داشتیم اما هدایا بدستشون رسیده
خانم تهرانی ادم نتایج مسابقات رو میبینه پشتش میلرزه حداقل جایزه ی چشمگیرتری میذاشتین که ارزش اون همه حرف و حدیث رو داشته باشه
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
سلام خانم تهرانى عذر مى خوام اگه ایمیلم بهتون رسید مى شه یه جورى بهم اطلاع بدین🙈 اخه نمى دونم درست فرستادم یا نه😉 ممنونم مى شم
تمام زندگى ام در دو کلمه ختم مى شود همسرم و فرزندم😘😘😘😘👍🏻 علاقه مندان به زبان المانى بیاین با هم باشیم 😜😜😜😜🤣 http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1560331
2810