2777
2789
عنوان

امروز صبح رفتم یه سر پاساژ شهرمون...پیشنهاد کاری دادن بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 27 پست

بسته ب خودت داره باز روسری خوبه

روبروی شرکت شوهرم اینا طبقات بالا ینی جز همکارای شوهرم اینا کسی نمییینه یه طبقه س همین مدلا میان عکسو اینا واسه مزون و فروشگا بعد غیر قانونیه دیگ۔شوهرم میگ عکاسا همه چندتا پسرن اینام هی لباس عوض میکنن لخت و ببخشید با سوتین میگردن😐😂

میگف همکارام همه دید میزنن میخندن و۔۔

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

خوب تحقیق کن 

اخه تو خیابون دنبال مدلینگ میگردن🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا خوب نیست  یوهو میگین لباس باز بپوش... ازدواج هم کسی سمت مدل نمیره  نه اینکه کسی نر ...

اره من خیلی حساسم رو این موضوع چون تو یه شهری هستیم تمام اون شهر پدرو مادرمو میشناسن و زشته واقعا

اتفاقا مامانم خیلی حساسه آخه تحقیق کردیم اینجوری گفت وگرنه من از اوناهستم که خیلی محدودم

خب منم همینو میگم. شاید مامانت نمیدونه محیط اینجور کارا چجوریه.... برای همین گفته برو. حالا بشین براش توضیح بده چجوریه تا چند روز باهات حرفم نمیزنه😅

دقیقا خودمم همین فکرارو کردم از دید و نگاه های کثیف میترسم 

آفرین بهت

معلومه دختر فهمیده و با شخصیتی هستی

مطمین باش خدا بهتربنارو سر راهت میذاره

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
آفرین بهت معلومه دختر فهمیده و با شخصیتی هستی مطمین باش خدا بهتربنارو سر راهت میذاره

ممنون گلم نظر لطفتونه

اره چون ته دلم راضی نیست و بخاطر خیلی از مسائل قبول نخواهم کرد الآنم بهش پیام میدم

درسم مهم تره من دانش آموز فرزانگانم گور بابای‌ مدلینگ😂