2777
2789
عنوان

امروز خیلی ذوق کردم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 54 پست
اخی عزیزم چه خوب که شوهرت اینجوریه شوهرمن که همش اوایل به بچه مون میگفت تخم سگ

الهی مطمئن باش روزی میرسه ک از توام بیشتر دوسش داره 😉

لااااااایک نکن نکن نکککککن اگه لایک کنی خری 😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همش ازش تعریف میکنم 

خب انشالله کمکم بهترم میشه سعی کنین بچه رو هم مشتاق پدرش کنین نه که وابسته بشه ولی مثلا با اومدن پدرش ذوق کنه وقتی بچه پدر رو دوست داشته باشه پدر هم حتما دوسش داره

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
شوهرمنم اوایل دعوا راه مینداخت میگفت بیا سقطش کن ولی من دوسش داشتم 

اخه من خودمم وقتشو ندارم شرایط مالیمونم اوکی نیس اصلا ولی ازهمه بیشتر اینکه ثمره عشقمونو دوسنداره عذابم میده حداقل الکی میگفت دوسش داره فقط برادلخوشی من ولی نگفت کلی گریه کردم برای بچم 

هنوز که بلد نیس حرف بزنه ولی جدیدا یاد گرفته حرکت کنه وقتی تو خونه نشسته میاد خودشو میندازه توبغل با ...

عزیزمممم چند ماهشه؟😍

شوهر من از اول خوش بچه میخاست ولی کلا ادم سردیه بدون احساسه یعنی محبت نمیکنه نمیدونم شاید خجالت میکشه شاید عادت نداره،،من هفت ماهه باردارم همش نگران اینم نکنه وقتی دنیا بیاد بهش توجه نکنه باهاش بازی نکنه یا بهش محبت نکنه🥺 من حال تورو درک میکنم میدونم چی میگی دعا کن شوهر من به بچم محبت کنه مثل بقیه پدرا

عزیزمممم چند ماهشه؟😍 شوهر من از اول خوش بچه میخاست ولی کلا ادم سردیه بدون احساسه یعنی محبت نمیکنه ...

پسرم تو ۱۱ماهه.همین که از قبل خودش میخواسته خیلی خوبه مطمئن باش دوسش داره شوهرمن به شدت با بچه مخالف بود کلی دعوا میکردیم سر بچه