2777
2789
عنوان

رحم اجاره اي

41846 بازدید | 176 پست

دوستان اينجا كسي از رحم اجاره اي استفاده كرده؟؟

منظورم اينِ كه كسي از طريق رحم اجاره اي بچه دار شده؟؟

ميخوام ببينم اين روش رو انجام بدم يا نه

خوبه يا نه؟؟

و اينكه دردسر زياد داره؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی هست چجوریع

براي كساني هست كه خودشون به هر دليلي نميتونن باردار بشن

تخمك و اسپرم رو ميگيرن و توي شرايط آزمايشگاهي جنين رو تشكيل ميدن و بعد انتقال ميدن به يه خانم ديگه تا توي شكم اون مراحل بارداري انحام بشه

بعد از زايمان نوزادِ رو تحويل پدر و مادرِ اصلي ميدن

همسایمون انجام داده 

سه بار باردار شد و بعد ۵ یا ۶ ماه  بچه سقط شد برای همون رحم اجاره کرد الان دخترش ۸ ماهشه 

در مورد سوالات نمیتونم کمک کنم چون چیزی ازش نپرسیدم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من باشم این کارو نمیکنم 

چون ب نظرم بچه با روحیات اون مادر رشد میکنه 

مثلا هر رفتاری که اون سر بارداری انجام بده سر بچه اثر میزاره و آدم چه میدونه که اون چه کارایی سر بارداریش میکنه😊ی جورایی خلق و خوی یکی دیگه رو بچه ات میگیره که اصلا باب میلم نیست

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
ببین یعنی اسپرم مردو داخل رحم تو تزریق میکنن تمام هزینه هاتم باید اونا بدن بچه رو دنیا میاری تقدیمشو ...

ولی همینجا تو همین سایت دیدم یکی گفت رحمم رو می‌خوام اجاره بدم ۱۶۰ میلیون میخواست بگیره و ماهی ۳ تومن بابت خورد و خوراک و هزینه های دکتر هم به عهده پدرو. مادر بچه بود 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

حدود ٢٥٠ ميليون هزينه داره من امروز قيمت گرفتم

من قراره رحم اجاره بدم ۱۶۰ ماهی ۴میگیرم ولی اون فردا واسطه هم این وسط ۷۰ ۸۰ تومن میخوره هزینه های ای وی اف هم خودش ۳۰به بالاعه نزدیک ۳۰۰وخورده براطرف تموم میشه

2810